A Midsummer Night Dream Party (GALERIE FOTO)

Pentru că suntem toți cu gândul la vacanță și Grecia este una dintre destinațiile preferate pentru vară, Marie Claire, Harper’s Bazaar și Cosmopolitan, împreună cu Organizația Elenă de Turism, și-au unit forțele creative într-un eveniment menit să inspire publicul să viseze la viitoarele concedii, aventuri și escapade pe plajele însorite ale Greciei.

Evenimentul s-a numit A Midsummer Night Dream și a avut loc în seara de 3 iulie, în București, la Flavours in the Garden în cadrul Clubului Diplomatic.

Invitații au avut parte de o atmosferă care i-a dus imediat cu gândul la plajele din insulele Greciei. Și, bineînțeles, s-a vorbit despre unele dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță: Rhodos, Mykonos, Samos, Lesbos, Lefkada – insule mai cunoscute și mai puțin cunoscute, dar toate perfecte pentru o vacanță relaxantă.

Reprezentanții agențiilor de turism au vorbit despre ofertele pe care le propun în acest sezon, iar fashion editorii revistelor Marie Claire, Harper’s Bazaar și Cosmopolitan au propus ținute ideale de pus în bagajul pentru Grecia.

Urmează un material în care Creta va fi în centrul atenției, iar fashion editorul Cosmopolitan va recomanda cele mai fabuloase combinații de haine și accesorii, inspirate de acest loc magic. Stay tuned!

Mulțumiri partenerilor: Organizația Elenă de Turism, Apivita, Konica Minolta, Gelato Antica Gelateria del Corso, Meseta, Gran Crema, Pepsi-Lipton, Campari, Nissa, Best Events.

 

Citește și: First look: Cum a fost la A Midsummer Night Dream Party

Găsești întreaga galerie foto de la eveniment pe pagina noastră de Facebook.

Sursă foto: PR

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.