Evenimente de neratat in perioada 18-20 decembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 18-20 decembrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Crăciunul pisicilor, Miau

Timp de două zile, pe 19 și 20 decembrie, ești așteptată la târgul pisicilor, să cotrobăi după cadouri pentru cei dragi prin tarabe. Acesta este un târg de caritate la care se strâng cât mai multe minunății pentru pisici mai puțin norocoase. În semn de mulțumire, pisicile le fac loc la târgul lor și cățeilor de la centrul de adopții Iubirre. Orice ajutor, de la jucării la obiecte ce le-ar putea face viața mai frumoasă, este binevenit.

Crăciunul copiilor din Buzău, Club 99

Până pe 20 decembrie, la Club 99 este deschis un punct de colectare unde poți lăsa cadouri și dulciuri pentru cei mici. În cazul în care nu ai timp pentru a te deplasa la fața locului, poți dona contravaloarea unui cadou în contul Asociației Charity by 99. Găsești aici mai multe detalii.

Târg de design românesc #7, Impact Hub

Pe 19 și 20 decembrie, chiar în weekend-ul de dinaintea Crăciunului, ești așteptată la ediția cu numărul 7 a Made in RO – Târg de design românesc. Numărul magic (7) anunță o ediție de poveste, iar noile colecții semnate de designerii români așteaptă să-ți completeze inspirat povestea de Crăciun.

Târg Crăciun țărănesc, Muzeul Țăranului Român

Cauți bunătăți tradiționale pentru masa de Crăciun sau cadouri speciale pentru cei dragi? Vrei sa îți împodobești bradul cu cele mai fumoase decorațiuni realizate manual? Îți este dor de admosfera Crăciunului de altădată? Îți propunem să vizitezi Târgul “Crăciun Țărănesc” organizat de Piata Taraneasca și Meșter(Ești), în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, până pe 23 decembrie.

Târg de Crăciun, Fundația Calea Victoriei

Pe 18 și 19 decembrie ești invitată la Fundația Calea Victoriei să te delectezi alegând cadouri, pentru tine și cei apropiați, dintre cursurile de arte & dezvoltare personală și dintre creațiile unor designeri și artiști, selectate cu mare grijă.

Crăciun acasă la Simbio

Sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 19.00, Wools and Woolf & Atinge organic, Chicineta, Prăvălia cu Păpuși, Colorate Boutique, Deco Box, De Ceramica, Stereo Socks, Kitra, Beba, Lemnia, Mădălina Andronic, Abbit+Bear, Fabrik, Jumătatea plină, Woodish și Don Papillon vin acasă la Simbio cu daruri speciale pentru cei dragi.

Cloud No. 9 Pop-Up Store, The ARK

Cei mai creativi designeri români şi cele mai influente nume din fashion-ul românesc şi-au dat întâlnire, pe 19 şi 20 decembrie, la Cloud No. 9 Pop-Up Store. Eşti gata pentru o experienţă unică de shopping?.

Fashion Revolution Designer Fair, Maison 13

Pe 19 decembrie, la Maison 13, te așteaptă ediția de Crăciun a târgului Fashion Revolution. Fie că îți dorești o ținută de sărbătoare, fie că ești în căutare de cadouri, vei găsi fără îndoială ceea ce îți dorești!

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *