Evenimente de neratat în perioada 11-13 martie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 11-13 martie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

The Divergent Series: Allegiant

După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă și să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia.

Son of Saul

Son of Saul este plasat în lagărul morții de la Auschwitz – Birkenau în 1944, iar un evreu maghiar prizonier, pe nume Saul este membru al Sonderkommando, un grup de prizonieri cărora li s-au dat privilegii umilitoare și iluzorii ca oameni de încredere, cu creșteri minore în rația alimentară, iar ei, în schimb, cară cadavrele din camerele de gazare în locul în care să fie arse, apoi duc cenușa departe ca să fie aruncată. Sarcina este realizată într-un ritm frenetic, mereu accelerarat, pe măsură ce aliații se apropie.

Triple 9

Când o bandă de spărgători de bănci, formată din poliţişti corupţi şi foşti militari este forţată să dea o lovitură extrem de riscantă în favoarea unui mafiot fără scrupule, membrii ei hotărăsc că singura lor şansă de a reuşi este să distragă atenţia Poliţiei din Atlanta folosindu-se de codul “999” — care înseamnă “poliţist rănit.”

Piese de teatru

Unora le place swingul, Teatrul de Artă

Piesa de teatru, dupa o cunoscută și premiată autoare din Statele Unite, tratează cu umor și dezinvoltură, dar și cu sensibilitate, problemele cuplurilor tinere din zilele noastre. Piesa va avea loc vineri, începând cu ora 19:15.

NSFW, Point

Piesa scrisă de Lucy Kirkwood este o satiră proaspătă care analizează într-un mod curajos jocurile de putere din lumea media. Sexul vinde orice, oricând, într-o eră a Photoshop-ului, a exibitionismului pe internet și a șomerilor cu studii superioare. Piesa va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Povești despre tine, În Culise

Pe scena vieții tale vor intra 8 actori care jonglează cu personajele colorate pentru a-și îndeplini menirea: uneori un simplu paznic sau un artist neînțeles, alteori o prostituată sau poate o prezentatoare de la TV – îți vor deschide pe rând ochii și-ți vor aduce mai aproape revelația. Piesa va avea loc duminică, începând cu ora 18:00.

Concerte

Samba Tempo – Concert muzică braziliană, Ceainăria ARTea

Puține forme de manifestare a culturii și civilizației braziliene exprimă creativitatea și diversitatea, elemente esențiale ale emblemei Braziliei, la fel de bine ca muzica ei. Vineri, începând cu ora 19:30, la Ceainăria ARTea va avea loc un concert de muzică braziliană susținut de Gabriela Costa și Alex Man.

Cuantune, Clubul Țăranului

Sâmbăta aceasta, ia-ți pantofii de dans și hai să ne clătim urechile cu superba voce a Elisabetei și să ne clătinăm tot corpul pe ritmuri de electro swing și nu-jazz, la Clubul Taranului, începând cu ora 21:00!

Rob Kingsley – A vision of Elvis, Hard Rock Cafe

Alte evenimente

Piața Țărănească Meșter(ești)!?, Muzeul Țăranului Român

Piața Ţărănească și Meșter(Ești)! te invită în curtea interioară a Muzeului Național al Ţăranului Român, din 11 până în 13 martie 2016, la Târgul de primăvară.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *