Evenimente de neratat in weekend-ul 6-8 martie

By  | 

Ai impresia că viaţa în capitală e plictisitoare? Citeşte recomandările noastre de evenimente şi te vei convinge că nu e deloc aşa!

Vineri, 6 martie

Concert Iris, Hard Rock Cafe

Iris, una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din România, cu o activitate muzicală de peste 35 de ani, va susţine vineri, începând cu ora 22:00, un concert pentru toate vârstele la Hard Rock Cafe. Vino să asculţi piese de legendă precum: Somn Bizar, Noaptea, Să nu crezi nimic, Ultimul mic dejun al lui Bon sau Baby.

Comedy Magic Show & Cabaret, Mulanruj Dining Theatre

„Cu puterea minţii” este singurul Comedy Magic Show & Cabaret din România. Un spectacol unic de magie şi cabaret, piperat cu mult umor, susţinut de magicianul Robert Tudor şi baletul Mulanruj. Spectacolul are loc la ora 20:00.

Unora le place swingul, Teatrul de Artă Bucureşti

Teatrul de Artă din Bucureşti prezintă spectacolul „Unora le place swingul“, dupa Donna Hoke. Subiectul principal al piesei nu este swingul şi nici ineditul descoperirii acestui mod de viaţă. Este vorba despre problemele cuplului din lumea noastră, supus presiunilor consumerismului şi goanei după nou, în absenţa unei comunicări autentice şi a unei apropieri care să aibă în centrul preocupării fiinţa care e lângă tine. Piesa de teatru va avea loc începând cu ora 19:15.

Sâmbătă, 7 martie

Cafe au Jazz, Serendipity art, coffee & tea

Sâmbătă eşti invitată la un concert de bossa nova şi jazz cu Nova Banda, un trio de artişti profesionişti cu experienţă de peste 25 de ani (Victor Peiciu – percuţie şi tobe, Dan Lung – chitară şi Iustin Galea- vioară). Concertul are loc la ora 22:00.

Women’s Day Party, Stuf Vama Veche

Seara de sâmbătă aduce Women’s Day Party, alături de muzică bună, multe cocktailuri, cadouri şi surprize! Petrecerea începe la ora 21:00. Adună-ţi prietenele şi sărbătoriţi-vă!

Auto Fashion & Style, Mall Promenada

Beau Monde şi Auto Motor şi Sport dau startul lunii martie cu o nouă ediţie a evenimentului Auto Fashion & Style, în centrul comercial Mall Promenada. Evenimentul ţine până duminică la ora 22:00.

Duminică, 8 martie

Concert de muzică sud-americană, Ceainăria ArCub

Ioana Ernea (voce), Alexandru Nucă (chitara) şi Raubel Torrez Gonzalez (bas) îţi aduc pasiunea din care s-a născut muzica Americii Latine în zonele mărginaşe ale oraşelor şi satelor de acolo, în toate nuanţele ei de la melancolie la visare, de la durere la fericire. Concertul are loc începând cu ora 19:00.

Atelier Quilling, Smart Change

Pe 8 martie 2015, intre orele 11:00 – 13:00, Interaktiv University te invita la un nou atelier de quilling, dedicat Zilei Femeii: „Tablouri creative”. 

Ladies Night, Berăria H

Doamnelor şi domnişoarelor, de 8 martie Berăria H a pregătit ceva special pentru voi: un mega concert live alături de Deep Central, urmat de spectacolul Flamingo Boys. Evenimentul începe la ora 20:00, iar accesul este strict interzis bărbaţilor.

Tu ce planuri ai pentru weekend-ul acesta?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *