Evenimente de neratat in perioada 5-7 februarie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 5-7 februarie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Dirty Grandpa

Comedia „Dierty Grandpa” / Bunicul dezlănțuit” îl prezintă, din 5 februarie la cinema, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăți și hotărât să demonstreze că viața merită trăită din plin la orice vârstă.

Concussion

Will Smith interpretează rolul principal din „Concussion” / „Trauma”, un thriller dramatic bazat pe incredibila, dar adevărata poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog, care, făcând o importantă descoperire medicală, a ajuns să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituții ale lumii.

Piese de teatru

Happy end, Gogot Cafe Teatru

„Happy end” (titlu original „Liselotte in may”), text montat în premieră în România, este povestea unei femei care la 30 de ani caută un bărbat cu care să-și împartă viața. Piesa de teatru la începe vineri, la ora 19:00.

Viața nu este un porno german, În Culise

O comedie dură despre felul în care noi toți uităm de copilul din interiorul nostru. Despre relații sterile, falsitate și măștile pe care ni le așezăm pe chip într-o societate lipsită de autentic. Piesa de teatru are loc sâmbpătă, începând cu ora 21:30.

Concerte

Concert simfonic, Ateneul Român

Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, dirijor Christian Badea. Program: Piotr Ilici Ceaikovski – Serenada pentru orchestră de coarde, în do major, op. 48,
Wolfgang Amadeus Mozart – Concertul nr. 2 pentru flaut și orchestră în re major, KV 314, Solist Ion Bogdan Stefănescu, Wolfgang Amadeus Mozart – Concertul nr. 3 pentru corn și orchestră în mi bemol major, KV 447, solist Ioan Gabriel Luca, Gioachino Rossini – Duo Concertante pentru flaut și oboi, soliști Ion Bogdan Stefănescu și Adrian Petrescu, Franz Liszt – Preludiile. Concertul va avea loc vineri începând cu ora 19:00.

Flying Circus Europe 10 year tour, Kristal Glam Club

Flying Circus își sărbătorește cea de-a 10-a aniversare din cadrul petrecerilor-turneu organizate în Europa. Audiofly – duo-ul Italiano-Britanic, este creatorul proiectului ce a străbătut continentul alături de cei mai buni artiști. Luca și Anthony sunt iubiți de către publicul român, alături de care au evoluat, iar celebrarea a 10 ani va avea loc sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Belles Chansons des Boulevards, Ceainăria ARTea

Oo seară romantică pe muzică anilor ’30 din Micul Paris – Bucureştiul interbelic: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor – voce şi Alexandru Burcă – pian. Repertoriul va include piese celebre. Concertul va avea loc duminică, începând cu ora 19:30.

Petreceri

Back to my Selector, Madame Pogany

Seria petrecerilor Back to my Selector continuă cu Mihai Câmpineanu (Șuie Paparude). Conceptul evenimentului este simplu: invitatul va veni pregătit cu un mix special care va include piesele lui preferate. Vrei să știi ce ascultă Mihai acasă sau ce muzică i-a definit personalitatea? Vino la party vineri, începând cu ora 22:00.

Flashback 80’s Party, Oldies Bar & Club

Vineri, 05 februarie, începând cu ora 20:00, Oldies Bar & Club continuă seria de weekend-uri cu petreceri tematice. Ia-ți prietenii cu tine și hai la o petrecere cum nu ai mai văzut sau auzit de mult timp încoace, vineri, începând cu ora 20:00.

Reggae Fry-day: Tribut Bob Marley, For Friends Bar

Sâmbătă, pe 6 februarie, îl serbăm pe Bob Marley! Artistul jamaican ar fi împlinit în această zi frumoasa vârstă de 71 de ani. Petrecerea începe la ora 22:00.

Festivaluri

Festivalul Internațional Orașul și Literatura, Institutul Cultural Român

Până pe 7 Februarie, la sediul ICR din aleea Alexandru numărul 38, București, se va desfășura prima ediție a Festivalului Internațional Orașul și Literatura. Festivalul urmăreste promovarea prozei contemporane în spațiul public.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *