Evenimente de neratat in perioada 4-6 decembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 4-6 decembrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Silent Night, Teatrelli

Până pe 7 decembrie, în fiecare zi între orele 19:00 și 21:00, va avea loc concertul extraordinar de Crăciun „Silent Night”. „Silent Night” va contura momente încărcate de emoție și energie, printr-un spectacol cu piese celebre de Crăciun, reinterpretate într-un stil original de artiști români.

CinePOLSKA, Cinema Elvira Popescu

Cinefilii din București vor putea viziona în acest weekend pelicule realizate anul trecut și care abordează tema curajului, motiv pentru care evenimentul se desfășoară sub genericul „Filme despre curaj”. 4.12.2015, ora 20.00 – VARȘOVIA 44 / Miasto 44, 5.12.2015, ora 20.00 – FOTOGRAFUL / Fotograf, 6.12.2015, ora 20.00 – CETĂTEANUL / Obywatel. Filmele vor fi subtitrate în limba română.

Bazarul de Crăciun, Romexpo

IWA, Asociația Internaționala a Femeilor din București, te invită la sărbătoarea anuală a comunității internaționale din București: cea de-a 23-a ediție a Bazarului de Crăciun, unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din România. Evenimentul are loc pe 6 decembrie, între orele 10:00 – 17:00, la Romexpo. Cu ajutorul partenerilor, al sponsorilor, al Misiunilor Diplomatice și al tuturor celor care viziteaza Bazarul, IWA donează fondurile strânse proiectelor de caritate în care se implică.

Teddy Bear 3rd Anniversary, Kristal Glam Club

Ajuns la vârsta ce rezonează, în numerologie, cu optimismul, sociabilitatea și energia, Teddy Bear te așteaptă vineri, 4 decembrie, la Kristal Glam Club cu tot entuziasmul și urările tale de bine. De muzică se vor ocupa Ninetoes, Golan, Adrian Eftimie, Optick și MoonSound.

Atelier de Crăciun, Clay Play Ceramica

Vino pe 5 decembrie, între orele 11:00 și 13:00, să decorezi și să pictezi propriile decorațiuni din lut pentru cel mai frumos Crăciun.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna, Sala Palatului

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna, cea mai faimoasă orchestra din Viena și una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, însoțită de baritonul Michael Havlicek și soprana Elisabeth Pratscher, revine în România pe 5 decembrie, la Sala Palatului, într-un eveniment mult mai amplu, în pas de vals, cu începere de la ora 20.00.

Un Pas Inainte – Concert caritabil, Berăria H

Fundația Întotdeauna Un Pas înainte te invită pe 6 decembrie la concertul caritabil „Un pas înainte”, găzduit cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. Printre formațiile prezente în cadrul evenimentului se numără: Taxi, Pact by Leo Iorga și Adi Ordean, Tudor Turcu & Band, Vladi Cnejevici & Teo Boar, Victor Solomon & Adrian Stoica și invitați surpriză.

Dama cu camelii, Grand Cinema & More

Cinematograful continua și anul acesta transmisiunile exclusive de la Teatrul Bolshoi, aducând astfel publicul mai aproape de producțiile grandioase ale casei de balet. „Dama cu camelii” va fi transmisă duminică, începând cu ora 16:00.

Grand Opening SeaFood Shaorma

Sâmbătă, la ora 12:00, va fi inaugurat SeaFood Shaorma, primul concept de shaorma cu fructe de mare lansat în România, ce oferă o nouă experiență cu gust mediteranean. Bulevardul Mihai Bravu, nr. 209.

Disney Beauty and The Beast, Romexpo

În sfârșit, Broadway-ul vine cu adevărat la Bucuresti! Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge în premieră în România de pe 4 pe 6 decembrie 2015!

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *