Evenimente de neratat in perioada 29-31 ianuarie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 29-31 ianuarie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

„The Revenant” și „The Finest Hours” la IMAX

În luna ianuarie, la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni, două filme scriu istoria cinematografică a sezonului, pe cel mai mare ecran curbat din țară: „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” și „The Finest Hours: Furtuna extrema”. Iarna aceasta ai parte de aventură, suspans, dar și de eroi care salvează ziua, toate redate cu ajutorul spectaculoasei tehnologii IMAX, care te aruncă direct în miezul acțiunii.

Concert Luna Amară, club B52

Pentru că doar #impreunarezistam, clubul B52 a decis ca de acum încolo, pe data de 30 ale lunii, să organizeze câte un eveniment pe strada 11 iunie, nr 50, iar profitul rezultat în urma acestuia să îl doneze pentru #colectiv. Primele trupe care vor concerta cu această ocazie sunt Luna Amară și Gray Matters!

Astra Film Festival On Tour, Muzeul Țăranului Român

Între 29 și 31 ianuarie, Astra Film on Tour aduce la București, la Muzeul Național al Țăranului Român, 6 documentare de top din programul AFF 2015. Proiecțiile sunt programate în fiecare zi cu începere de la ora 18:00.

Orchestra Română de Tineret, Ateneul Român

În data de 30 ianuarie 2016, începând cu ora 19:00, Ateneul Român găzduiește cel mai frumos concert de început de an. Orchestra Română de Tineret și dirijorul Cristian Mandeal prezintă un program divers și deosebit de frumos, alături de soliștii invitați: soprana Paula Iancic, baritonul Șerban Vasile, violonistii Rafael Butaru și Radu Dunca.

Teatru: Omul care mânca lumea, Teatrul de Artă

„Omul care mânca lumea” este un spectacol care tratează cu cinism diferite aspecte ale societății contemporane. Datorită presiunilor sociale și personale, personajul principal trece printr-un moment de criză și caută să își recapete identitatea încercând să dea un sens nou vieții sale. Piesa de teatru va avea loc duminică, începând cu ora 20:15.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *