Evenimente de neratat in perioada 27 februarie – 1 martie

By  | 

Ai impresia că viaţa în capitală e plictisitoare? Citeşte recomandările noastre de evenimente şi te vei convinge că nu e deloc aşa!

Vineri, 27 februarie

Jazz Us!, BEAT bar umanist

Vine primăvara cu jazz verde! Jazz-ul este primăvara intimă a oraşului, este o muzică urbană, cu suflet sprinten şi delicat, inclasabilă şi continuu născătoare. Recitalul va avea loc începând cu ora 20:00.

Body Mind Spirit Expo, Sala Palatului

Expozitia Body Mindand Spirit vine pentru a oferi celor interesaţi de sănătatea trupului şi de cea a spiritului o alternativă la ritmul altert şi stresant al traiului zilnic. Expoziţia are loc până pe 1 martie, între orele 10:00 şi 18:00.

O cafea îndrăgostită, Alandala Cafe

De cand n-ai mai scris o scrisoare de mână cuiva drag? Alandala te încurajează să pui gândurile pe hârtie şi, ca totul să meargă strună, primeşti o cafea din partea casei. Evenimentul începe la ora 20:00.

Sâmbătă, 28 februarie

Stand-Up Comedy, Time In Bistro

Time In te invită la o porţie de râs cu trupa Jokers, formată din Cătălin Iliescu şi Claudiu Constantin, care au susţinut până în prezent peste 1000 de show-uri de stand-up comedy în toată ţara. Spectacolul începe la ora 20:30.

Parfumul în secolul XX, Grand Hotel Continental

Fundaţia Calea Victoriei te invită sâmbătă, la ora 11:00, să te bucuri de istoria unor parfumuri celebre, în cadrul evenimentului „Parfumul în secolul XX – Seducţie şi extravaganţă”. În lumea aromelor misterioase şi efemere, secolul XX este sinonim cu inovaţia. 

Goodbye winter, hello spring, Restaurantul Il Corso

Ultima noapte de iarnă, întâia noapte de primăvara „Goodbye winter, hello spring" nu este doar o cină gourmet, ci o experienţă social-culinară marca UrbanQuizne. Dinner party-ul are loc începând cu ora 20:00.

Duminică, 29 februarie

Încurcătură la nivel înalt, Teatrul Elisabeta

Prima producţie a Teatrului Elisabeta, „Încurcătură la nivel înalt” este o adaptare după piesa „Out of order” a dramaturgului englez Ray Cooney , pentru care a fost premiat în nenumărate rânduri, printre care şi cu Laurence Olivier, premiu ce recunoaşte excelenţa în teatrul profesionist britanic. 

Speed Dating, Quick Dating

Prin evenimentele Speed Dating întâlneşti oameni noi într-un cadru prietenos. Vorbeşti 7 minute cu fiecare persoană şi apoi decizi dacă vrei să o reîntâlneşti. Evenimentul de duminică este dedicat persoanelor între 24 şi 36 de ani şi va avea loc între orele 14:00 şi 17:00.

Taboo Boys, Cinema Patria

Pe 1 martie, toate reprezentantele sexului frumos care sunt dornice de distracţie sunt aşteptate la Cinema Patria pentru un show incendiar marca Taboo Boys. Pe parcursul spectacolului, spectatoarele vor avea parte de momente coregrafice de exceptie, acrobaţii, efecte speciale, spit fire, numere explicite de striptease, dans interactiv sau momente comice, finalul urmând să se desfăşoare în sala şi nu pe scenă. Evenimentul începe la 19:30.

Târguri de Mărţişor

Muzeul Naţional al Ţăranului Român, deschis până pe 1 martie

Casa Universitarilor, deschis până pe 1 martie

Ceainaria Griffin Tea, deschis până pe 1 martie

Muzeul George Enescu, deschis până pe 1 martie

Bucureşti Mall şi Plaza România, deschis până pe 8 martie

Galeriile Excelsior, deschis până pe 8 martie

Muzeul Satului, deschis până pe 8 martie

Sala Dalles, deschis până pe 8 martie

Mall Promenada, deschis până pe 8 martie

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *