Evenimente de neratat in perioada 27-29 noiembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 27-29 noiembrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Bucharest Christmas Market, Piața Universității

Începând de vineri, 27 noiembrie, timp de o lună, târgul de Crăciun își deschide porțile tuturor celor care vor să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și să se bucure, alături de cei dragi, de spectacole de muzică populară, colinde, trupe cunoscute, de tradițiile și obiceiurile din toate zonele țării ce marchează sărbătorile de iarnă.

[PLANET RAVE], Kafka

Dacă ai chef de un party hardcore weekend-ul acesta, locul tău e la Kafka! Sâmbătă, începând cu ora 22:00, vino la Planet Rave să dansezi până dimineață pe hardcore, industrial hardcore, frenchcore, hardstyle, rawstyle, crossbreed, darkstep. Powered by Ground Zero: Dystopian Dance Society. Free entrance and free glowsticks!

Zilele Filmului LUX 2015, Cinema Elvira Popescu

Manifestarea, ajunsă la cea de a patra ediție în România, va prilejui proiecția filmelor finaliste în cursa pentru Premiul LUX al Parlamentului European, ediția 2015, dezbateri cu spectatorii, o dezbatere cu realizatori de producție cinematografică, regizori, scenaristi, critici de film, jurnalisti specializați și o expoziție de fotografie. Vineri, începând cu ora 18:00, va avea loc proiecția fimului „Mediterranea”, regia Jonas Carpignano, producție Franța-Germania.

Interval 100, Club Eden

Interval se lansează în București cu un festival de 100 de ore non-stop în cel mai lung weekend din an, în perioada 27 noiembrie-2 decembrie. Festivalul va avea ca invitați peste 90 de DJ de muzică specialist house & techno.

byron & Lucia – lansări de album, Berăria H

Duminică, 29 noiembrie, doi artiști importanți de pe scena muzicii alternative românești își lansează cele mai noi albume de studio.

#Colectiv Delivery, Grădina Verona

Sâmbătă, între orele 11:00 și 17:00, la Grădina Verona va avea loc un târg de reviste/artă vizuală/accesorii/haine/homedecor în beneficiul răniților de la #colectiv.

Yard Sale, Dianei 4

Pe 28 și 29 noiembrie, de la 10:30 până la 18:00, la Dianei 4 va avea loc un yard sale unde vei găsi haine, accesorii și multe alte obiecte + brunch, cappuccino, ceai parfumat și vin fiert.

Lecții de dans – salsa, bachata, kizomba, Deco Dance

Duminică, începând cu ora 15:00, La Deco Dance poți învăța 3 stiluri diferite de dans în doar o oră și jumătate. Cursul este gratuit.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *