Evenimente de neratat in perioada 11-13 decembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 11-13 decembrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Honoris Cargo, Cinema Patria

Pe 11 decembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, METALHEAD și BestMusic Live Concerts continuă seria de evenimente „Cargo – 30 de ani” cu un nou spectacol cu totul special: „Honoris Cargo”. Concertul reprezinta încununarea unui an aniversar, încărcat de evenimente, an în care proiectul CARGO 30 de ani a fost prezentat în toată țara un concept foarte apreciat de public.

Târgul cadourilor de Crăciun 2015, Romexpo

Până pe 13 decembrie, în Centrul Expozițional Romexpo, Pavilioanele C1 și C2, va avea loc Târgul cadourilor de Crăciun, un spațiu plin „surprize” decorative, vestimentare și culinare, pentru toate vârstele.

TrancENDancE – Emma Hewitt, Arenele Romane

TrancENDancE te invită la ultimul eveniment de muzică trance & progressive din 2015, la Arenele Romane, unde vei putea călători în spațiu și timp alături de Emma Hewitt care vine pentru prima dată în România cu această ocazie, pe data de 11 decembrie.

Dichisar, Impact Hub

Un weekend întreg de crăciuneală creativă la cel mai fun târg din București. Shopping de Crăciun cu 60 dintre cei mai talentați creatori români, stație de reparat creativ haine și obiecte, via Cusut Și Brodat, Atelierul de Reparații & FashionHunt, brunch & coffee cu magicienii de la Coftale, tatuaje henna cu Cristina de la Henna Collection- Art a Porter, Pretty Nail Art cu Sascha de la Kitty Claws, Coafuri împletite cu Alexandra de la Împletituri și masaj și relaxare cu instructorii talentați de la BioFocus.

Începem a colinda, Sala Radio

„Începem a colinda” va fi prezentat duminică, 13 decembrie (17.00), la Sala Radio, de numeroase ansambluri din întreaga țară și de soliști importanți ai scenei folclorice românești.

Eveniment caritabil, Berăria H

Duminică, 13 decembrie, Fundația Inimă pentru inimă, Berăria H și Asociația Amici della Musica te invită la spectacolul caritabil „Noi suntem dincolo de cuvinte”. Pe scenă vor urca Aurelian Temișan, Lora, Miki (K-PITAL), Tudor Turcu, Tavi Colen, Florin Apostol, Laura Stone, special guest orchestra, Hypnotique, Publika, corul de copii Andante și copiii fundației Inimă pentru inimă.

Experimentalist Gallery, The ARK

Ai trei zile pline în care te așteptăm să vizitezi Experimentalist Gallery – 11, 12 și 13 decembrie. Expun artiști din București, dar și din Timișoara, Cluj sau Brașov. 30 de nume care vibrează într-un fel unic pe scena creativității românești. Aceasta va fi prima expoziție de amploare Experimentalist.RO în offline, cu lucrări înscrise pe platforma dedicată creativității românești și un colț special dedicat proiectului #FastArt.

A Christmas Dance Story, Tonka Soul Cafe

Friends Lounge te invită în Club Tonka, sâmbătă, 12 decembrie, să „desenzi” în pași de dans povestea de Crăciun a anului 2015. Atmosfera va fi una de sărbătoare, cu multe zâmbete, voie bună și, bineînțeles, mult dans. Dress code: Red and White.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *