Evenimente culturale

By  | 

Ai nevoie de o agendă pentru a ţine socoteala tuturor ocaziilor de culturalizare pe care le ai? Iată ce îţi propune COSMO:

De aici doar in Sud

Vizitează neapărat până pe 27 septembrie 2015 expoziţia „De aici doar în Sud‟, semnată Andrei Nemirschi! „De aici doar în Sud‟ este un proiect fotografic uluitor, pe care îl poţi admira la sala expoziţională F64 şi care redă experienţa fotografului la Polul Nord, care a petrecut 14 zile la bordul celui mai puternic spărgător de gheaţă din lume. Traseul a inclus locuri precum Helsinki, Murmansk, Marea Barents, Polul Nord, Oceanul Arctic şi insulele sau arhipeleagurile ruseşti. În fotografiile expuse, vei putea admira o părticică din aventura lui  Nemirschi şi din care au făcut parte urşi polari curioşi, tovarăşi deosebiţi de călătorie şi… un soare care nu apunea niciodată.

 

Dracula Film Festival

Cea de-a treia ediție a Dracula Film Festival are loc între 7 și 11 octombrie, în Brașov, la Teatrul Sică Alexandrescu, Cinema One, Cinemateca Patria și Centrul Cultural Reduta.
Dracula Film Festival este un festival competițional – în cadrul căruia vor fi proiectate filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy – și are trei secțiuni. Filmele incluse în secţiunea de scurtmetraj românesc rulează în competiţie pentru câştigarea trofeului Vlădutz!

 

Fest(in) pe Bulevard

Din enumerarea celor mai importante evenimente culturale ale toamnei nu putea lipsi cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, proiect cultural care este organizat annual de teatrul Nottara ia startul pe 8 octombrie 2015! Festivalul include două secţiuni principale şi mai multe secţiuni şi activităţi conexe, dezbateri pe temele date, spectacole-lectură, lansări de carte de teatru, evenimente stradale etc. Nu rata spectacolele „Un cuplu de români amărâţi vorbitori de polonă‟, „KABARET ASTRAGAL‟, „Tatăl‟, care se vor juca exclusiv în cadrul festivalului.

 

Beauty and the Beast

De pe Broadway la București: „Disney Beauty and The Beast‟, musicalul original de pe Broadway, dar cu traducere în română, ajunge în premieră în România pe 4, 5 şi 6 decembrie 2015, iar spectacolele vor avea loc la Centrul Expozițional Romexpo, Pavilionul Central. Bazat pe filmul de animație cu același nume (premiul Oscar în 1991) „Disney Beauty and The Beast‟ a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit nouă nominalizări la premiile Tony și încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile.

Care este evenimentul pe care îl aştepţi cu nerăbdare în acest an? Anunţă-ne într-un comentariu!

Comments

comments