Europolis (VIDEO)

By  | 

Chemati in Franta pentru a rezolva problemele legate de mostenirea rudei lor, Magdalena si Nae il intalnesc pe samanul Ata, cel mai bun prieten al lui Luca, afland de la acesta ca ultima dorinta a decedatului a fost sa fie ingropat in cimitirul de la marginea orasului Sulina.

Spiritul mortului incearca sa comunice cu rudele prin intermediul unor fenomene supranaturale, intrand in trupul lui Nae, insa Magdalena il contracareaza executand ritualuri funerare romanesti cu ajutorul carora se presupune ca sufletul isi va gasi linistea si nu va mai bantui timp de 40 de zile prin locurile prin care a umblat de-a lungul vietii.

Astfel, moartea lui Luca le marcheaza drumul de intoarcere mai mult decat Magdalena si Nae si-ar fi putut inchipui. «In aceasta tranzitie instabila, sufletul intalneste ingerii, vamile vazduhului, diavolii, ingerii pazitori”, spune regizorul Corneliu Gheorghita.

Cu o distributie formata din: Adriana Trandafir, Áron Dimény, Joseph Otteno, Elena Popa, Dorin Andone, Joseph Otteno, Petrica Nicolae, Adina Cartianu si Ionela Nedelea, drama Europolis va putea fi vizionata incepand de vineri, 26 noiembrie la Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *