Esti consumator european. Iti cunosti drepturile?

Ai comandat de pe net o pereche superbă de pantofi, drept răsfaţ pentru treaba buna de la job, însă mai mare ţi-a fost surpriza când a ajuns mult-aşteptatul colet, cu un produs de o calitate îndoielnică. Ei bine, nu te resemna, este dreptul tău să returnezi pantofii şi să fii despăgubită.

Orice problemă sau nelămurire ai în privinţa drepturilor tale de consumator european poţi să afli informaţii  relevante de pe site-ul campaniei ”E Dreptul tău! Acţionează!”. Fie că este vorba de cumpărături online, prin telefon sau prin intermediul programelor de teleshopping, poţi să iei decizia corectă doar dacă eşti informată.

Ia atitudine şi devino activă în apărarea drepturilor tale. Cele două organizaţii care îţi pot furniza sprijinul atunci când întâmpini o problemă sunt Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, şi Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România. “Mai mult, companiile vor înţelege că, tratând fiecare client cu respect, vor obţine un mare avantaj competitiv în actuala economie de piaţă” a declarat  Daniela Nane, ambasadorul campaniei.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.