Este Tesla prima opțiune electrică?

Nu mai avem niciun dubiu, viitorul nostru va fi unul electric și ne bucurăm să luăm parte la această revoluție care va rămâne sigur în istorie. Deși îmi doresc foarte mult să îmi achiziționez o mașină electrică, cât de mică, cu cât de puțină autonomie, doar pentru a mai face un pas la fel de mic, dar foarte important pentru a trăi sustenabil, încă sunt la început de drum. Așa că, printre primii pași pe care îi fac în acest sens, se referă mai mult la informare.

În noul număr al revistei Cosmopolitan România pe care îl așteptăm cu mare drag, o să descoperiți căutările noastre în lumea complexă a sustenabilității și reciclării și, sperăm să fiți la fel de impresionați și de motivați precum am fost noi.

În plus, tocmai am descoperit un blog „nou pe piață” care critică, dar și construiește în același timp: idei, perspective noi, diverse fațete ale aceleiași situații. Puteți descoperi mai multe critici cu ironie pe Let me criticise you. Eu m-am oprit momentan la un material care pune față în față două mașini puternice, cu renume: Tesla și un alt brand uriaș care intră în forță pe piața automobilelor electrice, EQC. Câteva comparații foarte realiste între Tesla și o altă mașină electrică, puteți descoperi aici: https://letmecriticiseyou.blogspot.com/2019/03/tesla-mercedes-love-every-10-years.html…

Voi ce credeți, este Tesla o mașină mai bună decât oricare altă mașină electrică?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.