Escapade într-o lume instagramabilă

Ca să ne continuăm aventura în spațiul autohton, păstrând astfel distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus, vă propun câteva escapade într-o lume instagramabilă. Adică, un alt fel de a spune: în câteva locuri minunate! Da, chiar în România.

Dominic Boutique Casa Mare, Saschiz și Sighișoara, Mureș

Două locații la fel de frumoase, parcă rupte de realitate. Te poți caza într-o atmosferă intimă, într-un hambar, atelier sau într-o cameră din casa mare, la propriu. Decorurile sunt atent alese, încât ai putea doar să stai într-o cameră și să privești în jur, și tot să simți că ești într-o vacanță inedită. Mai multe detalii poți afla pe www.dominicboutique.ro.

escapade

Grădina de lavandă, Țipărești, Prahova

Sigur ai văzut vara aceasta măcar o poză cu cineva îmbrăcat cool în mijlocul unui lan de lavandă, nu-i așa? E ceva nou pentru spațiul autohton pentru că, ce-i drept, până anul acesta eram obișnuite cu pozele din lanul de rapiță sau cele din lanul de floarea-soarelui. Oricum ar fi, pozele de la Țipărești sunt perfecte pentru Instagram. Filtru? Ce este aia? Natura lucrează pentru tine. Doar să ai în vedere faptul că programul de vizite al Grădinii de lavandă se încheie undeva la începutul lunii august, așa că trebuie să îți faci programare din timp.

escapade

Viscri, Brașov

Ai o pagină de Instagram și nu ai fost încă la Viscri? Ce mai aștepți? Programează-ți un weekend special pentru fotograful din tine în satul încremenit în timp. Cei mai urmăriți vloggeri din România au fost pe acolo, de la Marius Manole la Dana Rogoz. Nu rata, în timp ce faci fotografii, să treci pe la Viscri 32 (Instagram: @viscrigram), un loc romantic cu slow food… las pozele să vorbească pentru mine.

Citește și: Poți să-ți reglezi ceasul biologic în 3 săptămâni?

escapade

Maramureș, Casa din Vale

De fapt, întreaga zonă a Maramureșului a fost creată pentru Instagram, așa mi se pare mie cel puțin.  Iar Casa din Vale este ca o emblemă a locului. Vei găsi liniște, sincer, liniște în adevăratul sens al cuvântului și multe imagini pe care ai vrea să le memorezi pentru totdeauna.

escapade

Delta Dunării

Oriunde vrei să te cazezi sau să mănânci în Delta Dunării, sigur vei găsi peisaje care îți vor tăia respirația. Pur și simplu, aici, în mijlocul celei de-a doua cea mai mare deltă din Europa (după Delta Volga) este o bucată din rai. E și păcat, după ce mânânci așa de bine, să nu faci o poză, două… bine, cât vrei tu de multe pentru contul tău de Insta.

escapade

Citește și: Locuri secrete din Paris pe care să le vizitezi în orice anotimp

Foto: Instagram

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.