Ele sunt castigatoarele unei schimbari de look

By  | 

Află direct de la profesionişti exact care au fost tratamentele aplicate fiecăreia dintre cele 4 câştigătoare.

”In primul rand ne-a facut placere sa lucram cu Anca. Aceasta avea o tunsoare cu o lungime nedefinita, la fel si culoarea, nuante de galben spre varfuri si de portocaliu in zona din spate si pe lungimi. Structura firului de par este foarte fina.

Impreuna am decis sa facem o decolorare usoara pentru a uniformiza culoarea si a ajunge la un blond cenusiu. Pe zona bretonului am ales un accent vertical de culoare pentru a da suplete fetei si un aspect mai jovial. Acesta se poate aranja atat pe stanga cat si pe partea dreapta, culoarea desfasurandu-se diferit.

Am ales o tunsoare cu linia sub barbie cu miscare pe partea de top, pentru a oferi miscare, volum si textura. Noi i-am recomanda o masca si un sampon pt par vopsit, avand un fir foarte subtire culorile trebuiesc improspatate mai des decat la un par cu fir normal. Deasemenea o asteptam cu drag in continuare la salonul nostru.”

”Adriana avea parul foarte lung, tunsoarea nu o avantaja, iar culoarea parului era terna. Am ales de comun accord sa lucram mai mult la tunsoare, iar la culoare am mers pe aceeasi gama, uniformizand si intensificand nuanta.

Pentru tunsoare am preferat o linie pana la nivelul umerilor,usor graduate pentru a oferi parului volum si miscare, el avand o textura fina si ondulata. Pentru styling i-am recomandat o crema pentru bucle si cateva sugestii pentru a-si aranja parul acasa.”

Doamna Ileana Popa  avea parul lung,de culoare saten inchis. Deoarece se vopsea  acasa, culoarea pe care o avea a fost mult mai inchisa decat ce si-ar fi dorit. De aceea am stabilit  impreuna sa deschidem culoarea catre o nuanta mai calda. In acest sens, am decolorat parul , dupa care am vopsit parul intr- un maron cu un usor reflex de rosu. 

Pentru a evidentia  atat culoarea cat si trasaturile fetei, am ales o tunsoare bob de o  lungime medie, si un breton usor asimetric. O asteptam cu drag in continuare la salonul nostru.”

”Roxana  avea parul lung  tuns la acelasi nivel, culoare naturala  si un fir subtire si drept. Am stabilit  impreuna  sa vopsim intr-o nuanta calda de blond nu foarte deschis , cu reflexe de  auriu. Am optat pentru o tunsoare  in straturi  pentru a fluidiza linia tunsorii, si pentru a oferi volum si miscare. Ca styling am coafat cu peria pentru a oferi textura  dupa care am facut bucle lejere cu ondulatorul. O asteptam cu drag in continuare la salon.”

Iată echipa de stilişti de la salonul Fason by Cristina Grama, care a fost responsabilă de răsfăţul celor 4 câştigătoare ale noastre!

Toate cele 4 castigatoare s-au declarat incantate atat de profesionalismul stilistilor, cat si de rezultatul final. Le multumim si noi ca au participat la concurs si că au fost alaturi de noi pana acum si speram ca vor fi si pe viitor.

Multumiri si salonului Fason by Crisina Grama!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *