Ecosistemul Huawei: locul în care creativitatea artiștilor HaHaHa Production întâlnește tehnologia

În trecut, arta și tehnologia obișnuiau să fie concepte separate, fără prea multă legătură între ele. Însă, pe măsura trecerii timpului, cele mai noi descoperiri din domeniul tehnologic au început să fie folosite de artiști pentru a-și desăvârși creațiile. În muzică, de pildă, înregistrarea sunetului, care a fost introdusă în 1877 de Thomas Edison, a fost un breakthrough care a schimbat cu totul istoria muzicii, dând naștere unor ere muzicale bazate pe moduri diferite de înregistrare, specifice vremii (era acustică – 1877-1925, era electrică -1925-1945, era magnetică, 1945-1975, era digitală – 1975-prezent).

În ziua de azi, tehnologia a devenit parte intrinsecă din industria muzicală, îmbinându-se în fel și chip pentru a oferi ascultătorilor cele mai cool experiențe, de la concerte sau videoclipuri care mai de care mai impresionante și până la editări audio care transformă melodiile în earworms care îți rămân de la prima ascultare în minte (da, este dovedit faptul că modul în care o melodie este construită din punct de vedere al sunetului și înregistrării, îți influențează percepția despre ea și starea pe care ți-o provoacă).Conexiuni infinite între muzică și arta muzicală

Huawei, brand cunoscut pentru crearea și punerea pe piață a celor mai noi tehnologii, anunță un parteneriat cu HaHaHa Production, casa de discuri și studioul de producție muzicală. Această colaborare face parte din campania Huawei Together 2020, prin care brandul vrea să ofere consumatorilor săi experiența Seamless AI Life, ce presupune ca aceștia să rămână conectați în permanență, fără efort.

Astfel, chiar și în contextul actual, tehnologia se asigură că nu ducem lipsă de artă și de creațiile artiștilor noștri preferați.

În campanie sunt implicați atât artiști precum Sore, Feli Donose sau Emilian, cât și producătorul Șerban Cazan, pentru a ilustra cât de ușor comunică produsele ecosistemului Huawei și modul în care interconectivitatea dintre dispozitive contribuie substanțial în cadrul proiectelor artistice și profesionale, facilitând transferul de idei și pasiuni.

Tehnologia aduce muzica mai aproape și transformă ideile în realitate

Parteneriatul cu HaHaHa va debuta cu un videoclip în care artiștii se adună la studio și ascultă piesa finală la boxe, bucuroși că rezultatul este unul pe măsura așteptărilor, astfel că pot continua procesul creativ. Videoclipul începe cu producătorul care lucrează toată noaptea și trimite, pe rând, artiștilor, diferite variante de piese. Sore primește un mesaj pe ceasul HUAWEI Watch GT 2 42 mm, în timp ce face wakeboarding. Ajunge pe barcă, citește mesajul primit de la producătorul Șerban Cazan, își pune căștile HUAWEI FreeBuds 3i la ureche și ascultă varianta nouă de piesă. Feli povestește despre ce înseamnă muzica pentru ea, în timp ce Emilian vorbește despre senzația pe care o piesă bună o creează în rândul oamenilor. Toate acestea se întâmplă în jurul produselor Huawei, care oferă conectivitate printr-un singur gest. Un singur gest care creează conexiuni infinite.

Urmărește mai jos povestea susținută de ecosistemul Huawei și scrisă împreună cu HaHaHa Production:

Ecosistemul Huawei aduce dispozitivele împreună, printr-un singur gest

Campania dedicată ecosistemului de produse Huawei explorează conexiunile infinite dintre dispozitive, dar și dintre acestea, creativitate și eficiență. HUAWEI MateBook X Pro, HUAWEI MatePad Pro, HUAWEI P40 Pro, HUAWEI FreeBuds 3i și HUAWEI Watch GT 2e sunt dispozitive ce fac parte din acest ecosistem, putând fi interconectate rapid prin One Tap, ceea ce asigură o interacțiune mai simplă între dispozitive și posibilități multiple de conexiune și partajare a informațiilor. Cum interacționează dispozitivele și cum facilitează eficiența utilizatorului?

HUAWEI P40 Pro și Huawei MateBook X Pro / Huawei P40 Pro și Huawei MatePad Pro pot fi transformate într-un super dispozitiv unic, printr-o simplă atingere – Sistemul de operare EMUI 10.1 cu care este echipat HUAWEI P40 Pro introduce o serie de funcționalități cross-device, permițând utilizatorilor să transfere cu ușurință fișiere, să stabilească conexiuni sau să partajeze ecranul între dispozitive. Huawei Share facilitează transferul de fișiere de mare viteză între smartphone și alte dispozitive, precum HUAWEI MateBook X Pro sau HUAWEI MatePad Pro, prin funcția Multi-screen Collaboration. Conținutul de pe ecran de pe ambele dispozitive poate fi vizualizat dintr-o privire și operațiunile obișnuite, cum ar fi transferurile de fișiere, pot fi efectuate cu ușurință cu funcția drag-and-drop.

HUAWEI MatePad Pro, prima tabletă din lume care suportă încarcare wireless inversă a celorlalte dispozitive din portofoliu – Huawei MatePad Pro este și prima tabletă din lume care suportă încărcare wireless și încărcare wireless inversă, oferind o alternativă convenabilă și fiabilă pentru consumatori, pentru a-și menține smartphone-ul HUAWEI P40 Pro, smartwatch-ul HUAWEI GT 2e sau căștile HUAWEI FreeBuds 3i alimentate pe tot parcursul zilei.

Statusul bateriei căștilor HUAWEI FreeBuds 3i, disponibil pe ecranul HUAWEI P40 Pro –Căștile HUAWEI FreeBuds 3i pot fi conectate automat cu HUAWEI P40 Pro printr-o fereastră de tip pop-up, atunci când cutia de încărcare este deschisă. Statusul bateriei e vizibil la conectare.

Redarea melodiilor preferate de pe HUAWEI WATCH GT 2e în căștile HUAWEI FreeBuds 3i se poate face printr-o simplă atingere – Utilizatorii pot asculta muzica stocată în ceasul HUAWEI WATCH GT 2e atunci când îl conectează la căștile Bluetooth HUAWEI FreeBuds 3i. Pe smartwatch, pot fi stocate până la 500 de melodii.

Toate notificările de pe HUAWEI P40 Pro, afișate pe ecranul HUAWEI WATCH GT 2e Primești pe ceas notificări în timp real despre toate apelurile, SMS-urile, email-urile pe care le primești, precum și despre evenimentele din calendar și multe alte notificări. Ceasul este prevăzut cu o serie întreagă de caracteristici intuitive care îți ușurează viața și sarcinile zilnice, începând de la starea vremii, alarme, cronometre și lanternă. Poți să-l utilizezi chiar și pentru a-ți găsi telefonul. De asemenea, ceasul HUAWEI GT 2e poate fi folosit și ca telecomandă pentru telefon. În acest fel, utilizatorii pot surprinde cu ușurință imagini memorabile în timp ce se află în mișcare sau imagini la anumite unghiuri cu ajutorul cronometrului de declanșare.

O singură atingere, conexiuni și posibilități infinite. Alături de ecosistemul Huawei, imaginația și productivitatea depășesc orice barieră.

Material susținut de HUAWEI

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.