Easy A (VIDEO)

By  | 

Ce trebuie sa faca o fata obisnuita, cand cea mai buna prietena a ei, Rhiannon (Aly Michalka), care e extrem de curioasa, vrea sa afle toate vestile si detaliile despre week-end-ul petrecut de Olive, iar ea n-ar avea ce sa-i spuna pentru ca totul a fost plictisitor si n-ar avea cu ce sa se laude? N-ar putea Olive, care e deocamdata o anonima si o mediocra, sa tranteasca o minciuna nevinovata, care sa-i aduca in schimb magia ravnita de orice adolescent: popularitatea?

Unele vesti insa nu pot ramane secrete, mai ales daca Marianne (Amanda Bynes), un fel de „radio-sant” al scolii Ojai High School, trage cu urechea la ceea ce povesteste Olive. Asa ca in curand, zvonurile exagerate despre promiscuitatea lui Olive se intind in toata scoala.

In cateva minute, elevii se arunca pe Twitter, si pe Facebook ca sa comenteze asa zisele indiscretii ale lui Olive. Desi nu este genul de notorietate pe care si l-ar fi dorit, Olive decide sa nu nege zvonurile, pentru ca acum a ajuns in sfarsit in centrul atentiei. Ba chiar le imbratiseaza, incepand sa joace rolul pe care si l-a asumat, prin adoptarea unui look sexy si a unei atitudini ofensive. In definitiv, ea stie care e adevarul, iar parintii ei, (Stanley Tucci, Patricia Clarkson), care n-o judeca niciodata, au incredere in ea. Asa incat nu i se pare ca ar face vreun rau cuiva, nu-i asa?

Profesorul ei de engleza, Mr. Griffith (Thomas Haden Church) simte nevoia sa-si exprime preocuparea, in timp ce sotia lui, consiliera scolara (Lisa Kudrow), se ofera sa-i dea sfaturi si s-o protejeze. Dar Olive se simte bine in lumina reflectoarelor, gasind chiar o utilitate pentru noua ei reputatie, aceea de a-i ajuta pe colegii ei cu probleme, dintre care face parte si Brandon (Dan Byrd), care se simte nedreptatit de colegii lui.

Pe masura ce povestea scornita de ea incepe sa ia amploare, Olive nu se poate stapani sa nu se identifice cu personajul literar Hester Prynne, din „The Scarlet Letter,” o carte pe care tocmai o studiaza la clasa cu domnul Griffith.

Dar cand Olive incepe sa piarda controlul asupra zvonurilor deocheate, ea descopera ca nu e usor de loc sa stingi focul pe care l-ai aprins. Daca nu va reusi sa clarifice lucrurile, viata altora va avea de suferit.

In regia lui Will Gluck (Fired Up), comedia Pacatoasa / Easy A, cu Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Dan Byrd, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson si Cam Gigandet va putea fi vizionata de cinefilii romani incepand de vineri, 12 noiembrie. La Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *