E-Boda lanseaza tableta Impresspeed E1

E-boda Impressepeed E1 are ecran capacitiv multi-touch cu cinci puncte, de 7 inchi, procesor Cortex A8 1 GHz si memorie interna de 4 GB.

Tableta are capacitate expandabila a memoriei, astfel, pe langa cea interna, spatiul de stocare poate fi extins cu inca 32GB de pe un card si 32GB de pe un stick USB.

Impresspeed E1 are spatele din aluminiu, esential pentru rezistenta si rigiditatea tabletei, dar si pentru eleganta designului. Designul este subliniat si de butoanele touch, dar si de fata perfect plata care face mai usor scroll-ul si ofera mai multa libertate de miscare.

Si in ceea ce priveste performantele video, tableta E-Boda ridica standardele pe segment prin iesirea HDMI si capacitatea de redare 3D a filmelor. Prin iesirea HDMI, tableta poate fi conectata la televizior devenind si un multimedia player.

Impresspeed E1 este una dintre putinele tablete din categoria sa care poseda wireless n, de cinci ori mai rapid decat wirelessul g, facand navigarea mult mai eficienta si experienta mai placuta.

Conectarea se poate face si la retelele 3G prin modem USB. De asemenea, tableta permite si redarea html5 si flash direct in browser, permitand vizualizarea oricarui tip de continut.

Sistemul de operare Android permite accesul la peste 360.000 de aplicatii, de la cele de productivitate si business pana la cele educationale, jocuri, distractie, social networking, muzica, stiri etc. Impresspeed E1 este upgradabil la versiunea Android 4.0, care se va putea descarca de pe www.e-boda.ro. Impresspeed E1 cantareste 370 de grame, are 11.5 mm si o autonomie a bateriei de cinci ore.

"Lansarea Impresspeed E1 vine dupa o lunga perioada de cautari si analiza a pietei. Am vrut sa aducem un produs premium, din punct de vedere caracteristici tehnice si design, dar la un pret gandit pentru roman", declara Alexandru Dragoiu, Fondator E-Boda.

"Sunt increzator in succesul pe care il va avea Impresspeed E1 si ne-am propus sa incheiem 2012 cu o gama de cel putin trei tablete E-Boda, deoarece consideram ca este un produs complex, la care se pot adauga foarte multe optiuni: memorie mai mare, GPS, 3G etc. Un alt dispozitiv despre care consideram ca are mare potential este HD for all 900, un dispozitiv bazat pe Android 4.0, care va transforma orice TV in cel mai capabil Smart TV prin accesul instantaneu la cele peste 360.000 de aplicatii Android", incheie Dragoiu.

  • Tableta E-Boda Impresspeed E1 este disponibila pe site-ul www.e-boda.ro si in magazinele Altex, Media Galaxy, Domo, e-MAG si Flanco la pretul recomandat de 649 lei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.