4 tipuri de dulap metalic ideale pentru firmele mici

Dacă ești antreprenor, probabil știi deja cât de importantă este organizarea spațiului la locul de muncă. Deși poți folosi mobilierul din lemn pentru arhivarea documentelor sau a uneltelor de lucru, aceasta nu este neapărat soluția optimă. Pe lângă faptul că nivelul de protecție va fi unul redus, nici materialul nu va rezista în timp.

Pe de altă parte, un dulap metalic poate dispune de un sistem avansat de închidere și este tratat special împotriva agenților chimici. Astfel, acesta nu intră în contact cu bacteriile din aer și permite depozitarea în siguranță a obiectelor. În plus, are aspect plăcut și se găsește la prețuri accesibile. Iată patru modele pe care poți să le adaugi într-o firmă!

Modele de dulap metalic

  1. Pentru dosare

Trăim într-o perioadă în care majoritatea informațiilor sunt stocate în mod electronic. Totuși, sistemele de conținut digital pot fi afectate de viruși sau persoane rău intenționate. De aceea, este important să păstrezi copii de rezervă ale datelor companiei.

Asigură-te că alegi un dulap metalic care dispune de suficient spațiu pentru fișierele despre clienți, rapoartele de lucru, documentele angajaților și facturi. În cazul în care vor fi șterse sau modificate de pe computer, vei putea astfel să recapeți accesul la ele și nu vei întâmpina probleme. De asemenea, vei elimina dezordinea de pe birou și vei deveni mai productiv.

  1. Pentru medicamente

Acest model este conceput special pentru farmacii și cabinete medicale. Cu toate acestea, se poate dovedi util și pentru angajații care lucrează cu multe unelte de lucru sau în condiții dificile.

În general, dulapul are dimensiuni mici și se amplasează pe perete. La prima vedere, acesta nu pare foarte încăpător, însă dispune de suficient spațiu pentru bandaje, alcool și alte produse antiseptice.

  1. Pentru obiecte de curățenie

Acesta este un dulap metalic înalt și spațios, unele modele având dimensiunile de până la 1.000 x 400 x 1.800 mm. Dispune de o compartimentare specifică, unde se poate amplasa doar găleata și mopul.

Există modele și cu rafturi deasupra, pentru soluțiile de curățare sau dezinfectare. Întrucât suportă o greutate de maximum 35 de kilograme, nu este indicat să fie folosit pentru depozitarea obiectelor mai grele.

  1. Pentru substanțe periculoase

Un astfel de dulap metalic conține plăci de avertizare care indică prezența substanțelor inflamabile sau faptul că fumatul este interzis. Modelul poate fi galben sau roșu și dispune de patru rafturi în interior, care pot suporta o greutate de până la 70 de kilograme fiecare.

În ceea ce privește dimensiunile, acestea pot ajunge până la 1.000 x 550 x 2.000 mm. Dacă în compania ta se lucrează cu materiale chimice, acest model te va ajuta să protejezi persoanele alergice la acestea.

dulap metalic

Ce dulap metalic să achiziționezi?

În primul rând, caută un model care să vină deja asamblat sau asigură-te că dispui de ajutor specializat pentru montaj. În felul acesta, vei economisi timp și vei reduce riscul de a deteriora materialul.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să măsori spațiul din încăpere și să decizi care vor fi dimensiunile. Pentru protecție suplimentară, alege un dulap ignifug. Acesta este rezistent la foc și îți va proteja obiectele depozitate în cazul contactului periculos.

Sursă: iAgency

Sursă foto: unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.