Dua Lipa: Viitorul este electric

Am întâlnit-o pe DUA LIPA la Amsterdam, la lansarea noului automobil electric Jaguar i-Pace, și a piesei Want To, pe care artista a realizat-o în colaborare cu brandul britanic de automobile.

 Dua Lipa este o artistă a viitorului și asta vrea să fie și Jaguar i-Pace. Primul automobil 100% electric de lux scos de un brand clasic și primul concurent direct al Teslei se adresează viitorului și, implicit, tinerei generații. Colaborarea acestuia cu Dua Lipa pentru crearea amiloane de remixuri ale melodiei Want To, în funcție de stilul personal de condus sau de playlist-ul tău de Spotify (intră pe remix.jounthepace.com pentru detalii) face parte din acest plan. Am stat de vorbă cu Dua Lipa la Amsterdam, într-o fostă fabrică de zahăr transformată în spațiu de concerte, unde a cântat pentru invitații celor de la Jaguar și pentru, printre alții, Armin van Buuren și Doutzen Kroes.

Ce conectează muzica și tehnologia? Cum poți fi tu legătura dintre aceste două lumi?

Mi s-a oferit ocazia de a lucra cu Jaguar și de a folosi această nouă tehnologie muzicală pentru una dintre piesele mele, Want To. În funcție de modul în care conduci mașina, remixezi melodia, în moduri diferite. Practic, creezi prorpia ta melodie, și cred că asta mă ajută să mă conectez cu fanii. Este o tehnologie nouă cu care am fost foarte interesată să lucrez.

Jaguar a demonstrat că nu există limite în lumea automobilelor în ceea ce privește tehnologia. Cum rămâne cu lumea ta, cu muzica?

Ca artist, simt că trebuie să rupi bariere și să nu existe limite pentru ceea ce faci. Cred că producția muzicală actuală deschide o lume cu totul nouă. Cred cu convingere că atunci când scrii un cântec trebuie să aibă structura unei melodii clasice, iar producția să ajute la transformarea acesteia.

Care este stilul tău de a conduce?

Sunt un șofer destul de nou, așa că conduc foarte sigur, să spunem așa! Cum, cred, ar trebui cu toți să o facem…

Citeşte continuarea materialului în ediţia de toamnă a revistei Cosmopolitan Man.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.