Du-mă spre noi, noul single semnat Raluka marchează o nouă etapă în cariera artistei

Raluka lansează “Du-mă spre noi”, un nou single, ce ne transpune într-o frumoasă poveste de dragoste şi marchează începutul unei noi perioade în cariera muzicală a artistei.
O piesă de stare, ce te face să visezi cu ochii deschişi, “Du-mă spre noi”,  ne prezintă o altă faţetă a personalităţii Ralukăi, o femeie puternică şi asumată în dragoste, dar în acelaşi timp, vulnerabilă.“Din primul moment în care am auzit această piesă, am simţit că este făcută pentru mine. M-am identificat cu fiecare vers şi fiecare emoţie, iar Irina Rimes a reuşit să surprindă perfect esenţa iubirii şi a transpus-o în note muzicale. Deşi Du-mă spre noi este o melodie cu aer de melancolie, pe mine mă face să zâmbesc de fiecare dată!” a declarat Raluka.

Este primul videoclip în care artista apare după schimbarea de look, iar regizorul Alex Ceauşu a reuşit să creeze, şi de această dată, o poveste dinamică şi plină de melancolie. Acţiunea se desfăşoară în reverse, iar în roluri principale sunt Raluka şi Angie Şutru, care sunt prietene şi dincolo de camerele de filmat, în viaţă reală.

Cătălin Vălean s-a ocupat de direcţia stilistică, Ema Uta i-a pus în evidenţă trăsăturile Ralukai prin make-up, iar George Negrisan şi George Cozma au realizat hairstylingul.“Du-mă spre noi” este o coproducţie Quantum Music şi Global Records. Piesă este compusă de Irina Rimes şi produsă de Vlad Lucan şi Achi. Artista de peste Prut reuşeşte şi de această dată să surprindă emoţiile din sufletul unei femei îndrăgostite, care caută confirmarea iubirii în ochii celuilalt.

“Raluka este prietenă mea…este că o sora pentru mine. Du-mă spre noi este una dintre cele mai frumoase piese scrise de mine vreodată. Sunt foarte mândră. O iubesc!” a concluzionat Irina Rimes.

Una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc, Raluka are numeroase piese care au stat săptămâni la rând în topurile muzicale. Hituri precum “Ieri erai”, “Zbor” sau featuringul cu Killa Fonic pentru “Dulce Otravă” au fost pe buzele tuturor în 2016. Artista este cunoscută şi pentru colaborările cu Dj Sava la piese că “Aromă”, “Aer”, “Love you” sau “I like the trumpet”.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=i3yEMhAWnSY

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.