Dragoste vs. cariera: Ce trebuie sa alegi la 20 de ani?

În aceste vremuri în care totul pare să-ți distragă atenția, pot ambele co-exista fără ca vreuna să aibă de suferit?

Anii dintre vârstele de 20 și 30 de ani reprezintă o etapă foarte importantă în viața fiecărei femei. Poate fi una extrem de interesantă sau una tensionată, de aceea are provocările ei. Una dintre acestea este să decizi lista priorităților – între a face o relație să meargă sau să urci pe scara carierei alese. De exemplu, să alegi un job în străinătate te poate costa o relație serioasă. Poate fi o decizie greu de luat, în special când le vrei pe amândouă.Zâmbetul îți pune cariera pe tavă

Unele femei regretă hotărârea de a acorda prioritate dragostei în locul muncii la vârsta de 20 de ani, pentru că o relație serioasă și-au dorit după aceea. Și viceversa. Indiferent de opțiunile pe care le-au făcut, majoritatea își doresc acum să fi luat alte decizii dacă s-ar putea întoarce în timp. Altele ar vrea să fi putut să le îmbine: atât o carieră de succes, cât și o dragoste înfloritoare.

Dragostea doare: mit sau adevăr

Deci pot exista ambele? Ar trebui să-ți sacrifici dragistea și să investești toate resursele tale în carieră? Sau ar trebui să faci invers?

Articol preluat de pe http://www.cosmopolitan.ng

Autor: Kummi Omisore

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise