Dragobete 2016. Idei de cadouri traditionale

By  | 

Nu ai idei de cadouri pentru Dragobete? COSMO ți-a pregătit câteva sugestii tradiționale.

Dragobetele nu are neapărat o valoare comercială… sau cel puțin nu ar trebui să aibă. Inițial, în această zi trebuia să îi arăți partenerului cât de mult îl iubești – prin gesturi de iubire sau cadouri – pentru ca tot anul să vă înțelegeți bine și să vă iubiți.

Traditii de Dragobete

Încă nu ai cumpărat niciun cadou pentru partenerul tău? Nu te panica, mai ai, totuși, timp! Dacă nu ai nicio idee, aruncă un ochi peste sugestiile noastre, cu siguranță vei găsi ceva pe placul iubitului sau iubitei tale.

O ie este un cadou excelent, mai ales că este în tendințe. Găsești numeroase modele, mai simple sau mai deosebite, cu mânecă scurtă sau lungă, pentru femei sau bărbați.

Reteta inimioare pentru Dragobete

Dacă partenerului îi plac obiectele de artă, o pictură sau o ilustrație sunt mai mult decât binevenite. Îți recomandăm să cauți unele create de un artist român, există foarte mulți talentați, dar care, din păcate, nu sunt prea cunoscuți.

De asemenea, o decorațiune handmade simpatică îi va aminti de tine de fiecare dată când o vede și, în același timp, îi va înfrumuseța casa sau biroul. Dacă ai puțină răbdare, îndemânare, dar și un strop de talent, îi poți face chiar tu una reușită!

Dacă iubitul sau iubita are o slăbiciune pentru dulciuri, îi poți dărui o dulceață, un magiun sau un șerbet ambalate frumos. Yummy!

Cele mai frumoase citate despre dragoste

Nu putem uita nici de vinurile românești, foarte apreciate! Există și diferite seturi pentru vin din ceramică, ce conțin căni deosebite și ștergare tradiționale din diferite zone ale țării. Bineînțeles, găsești astfel de seturi și pentru țuică sau pălincă sau seturi de halbe de bere.

Tu ce îi vei dărui partenerului de Dragobete?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *