Dr Vanessa Youness și-a donat tot părul bolnavilor de cancer

By  | 

Cu toatele știm că părul este privit și perceput ca „podoabă capilară”. Mai ales în cazul femeilor, acesta este foarte important. Majoriatea femeilor adoră să aibă părul lung, deoarece acesta poate reprezenta un cumul de atenție, senzualitate și feminism.

Tocmai de aceea, renunțarea la această podoabă capilară în folosul semenilor este un gest de un altrusim de care puțini au puterea să dea dovada, mai ales o femeie. Iar în acest articol nu vorbim de orice femeie, ci de una cu un păr lung și bogat, de o frumusesțe aparte.

Ne-am întâlnit cu Dr Vanessa Youness la o scurtă discuție în cabinetul său de la Youness Clinic și nu mică ne-a fost mirarea când am văzut-o rasă total în cap.

Părul bogat ajută bolnavele de cancer!

Intițial avea un impact vizual îndrăzneț care te-ar fi dus în două zone distincte. Ori și-a impus o nouă modă, ori ar fi putut fi vorba despre o boală mai grea. Însă nu era nici una, nici alta.
Dr Vanessa Youness a decis să își doneze tot părul unei fundații care ajută bolnavii de cancer, mai exact Fundația Renașterea, manageriată de Mihaela Geoana.

Dr Vanessa Youness a adăugat că nu o definește părul, cum nu o defienște nici corpul, ci vrea să fie definită doar de sufletul care se află în corpul trecător din această scurtă călătorie numită viață.

Curaj, dăruire, altruism, sacrificiu, inspirație sau toate la un loc?

Gestul doamnei doctor este unul care merită apreciat și, de ce nu, repetat de cât mai mulți dintre noi în folosul celor ce sunt în nevoie. Aflată de multe ori în slujba binelui, Dr Vanessa Youness ne-a surpins mereu plăcut prin numeroasele acte de binefacere.

Aceasta a dezvoltat Youness Clinic, primul loc din Europa în care se poate învăța cum să tratăm diferite afecțiuni cu ajutorul produselor apicole. Acolo, ea ajută împreună cu Dr Prof Ștefan Sangaciu, multe pesoane care sunt în nevoie, dar și care doresc o detoxifiere propice a organismului.

Sursă foto: arhivă personală dr. Vanessa Youness

Comments

comments

3 Comments

 1. Dr Camf'S

  8 March, 2019 at 17:07

  Suntem impresionati, ca de fiecare data, de modul prin care tanara domnisoara Dr Chirurg Vanessa Youness se implica in a ajuta si a oferi un sprijin real tuturor persoanelor in nevoie si a celor dispuse sa isi imbunatateasca viata/sanatatea. De asemenea, admiram din toata inima capacitatea de studiu si de intelegere a drei Dr Vanessa Youness, cat si perseverenta acesteia, ce au dus la eradicarea unor probleme grave de sanatate.
  Acest gen de persoana, cu extraordinara capacitate de a-si depasi cu mult profesorii, ne este necesara noua tuturor, in toate mediile sociale in care traim, pentru a ridica nivelul de calitate al intregii societati.
  Viitorul umanitatii depinde de astfel de persoane cu o asemenea daruire si implicare, atat stiintifica cat si emotionala.
  Sa fii OM si sa iti iubesti aproapele neconditionat, este mai presus decat orice pozitie sociala pe care o poti obtine in aceasta viata.
  Suntem profund recunoscatori ca am avut sansa de sa cunoastem! Felicitari!

 2. anto

  8 March, 2019 at 14:29

  True story. Inspiring. Been there, tried that. recommend.

  • Ana Stanculescu

   8 March, 2019 at 17:15

   Un om minunat, o inima de aur, un inger…cuvintele sunt atat de sarace sa pot caracterizeze acest suflet pur. Multumim draga noastra Vanessa pentru tot ce oferi acestei lumi, pentru iubirea ta neconditionata si pentru felul in care luminezi atatea vieti. Love you!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *