Cum să dormi mai mult dimineața (fără să întârzii!)

Află cum să dormi mai mult dimineața,  fără a fii niciodată în întârziere. Nu e deloc dificil, doar ține cont de aceste sfaturi foarte utile!

Pune-ți toate elementele unei ținute în același loc

Dacă știi că ai anumite produse vestimentare pe care le porți doar în combinație cu altceva, poți salva niște timp agățându-le împreună pe umeraș.

Folosește două genți

Poți să folosești două genți separate, una pentru mersul la serviciu (în timpul săptămânii) și una pentru ieșitul în week-end. Astfel, nu va trebui să te mai chinui să desfaci o geantă complet pentru a pune lucrurile în alta.

Folosește o geantă de machiaj

Cel mai probabil și tu porți la tine zilnic pudra, eyeliner-ul, o pilă de unghii, tampoane… și cel mai probabil și tu le ții aruncate prin geantă. Viața ta ar fi mult mai simplă dacă ai pune aceste obiecte de care ai des nevoie într-o geantă micuță de machiaj, pe care o poți muta cu ușurință dintr-o geantă în alta.

Nu mai pune dresuri sau șosete găurite la fundul sertarului

Pe bune, doar aruncă-le. Nimic nu e mai enervant decât să te grăbești și din greșeală să îți iei o pereche de dresuri găurită.

Cumpără haine care se pot asorta ușor

Atunci când ești la cumpărături, cumpără haine care sunt într-o anumită gamă de culoare. În așa fel vei putea să asortezi foarte multe haine într-un timp mai scurt, salvându-ți minute prețioase din dimineață.

Concepe o uniformă pentru serviciu

Să-ți găsești o formulă de haine în care te simți confortabil și doar să schimbi piese individuale în acea tinuță este unul dintre cele mai bune trucuri. Astfel, vei putea purta ținute care arată la fel-dar sunt atât de diferite­- în fiecare zi. Toate vedetele o fac!

Nu cumpăra haine care se șifonează ușor

E simplu: dacă nu ai chef să calci haine la fel de mult cum vrei să le îmbraci, mai bine stai departe de cele care au nevoie de multă îngrijire. Da, știu că arată frumos în magazin, dar nu uita că acolo toți angajații muncesc pentru ca ele să arate frumos.

Nu pune înapoi în șifonier ceva ce este murdar

În afară de faptul că este destul de scârbos, chiar nu are sens să faci așa ceva (decât dacă vrei să te enervezi).

Ține-ți lucrurile sezoniere separat

Chiar dacă vremea e imprevizibilă, asta nu înseamnă că în mijlocul lunii iulie ai nevoie de puloverul acela drăguț luat de Crăciun. Așa că mai bine ții lucrurile de sezon separat de celelalte și îți promit că o să îți fie mai simplu dimineața când încerci să te îmbraci corespunzător vremii!

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.