Don Diablo a lansat o piesă featuring Nate Dogg

Producătorul și DJ-ul olandez Don Diablo a lansat la final de 2018 piesa „I Got Love”, aducând un omagiu rapper-ului american Nate Dogg.

„I Got Love” a fost lansată pe 8 decembrie, în aceiași zi în care Don Diablo a avut și primul său solo, un dance event sold out numit Future XL care a avut loc în orașul său natal, Amsterdam.Poți asculta și tu „I Got Love” mai jos:

Don Diablo a fost unul dintre cei mai impresionanți artiști ai anului 2018. Mulți dintre voi ați făcut parte din publicul de 85.000 de oameni de la Untold care au dansat pe piesele sale, iar în Top 100 DJ Mag s-a clasat pe locul 7. În plus, a fost câștigătorul categoriei Highest Future House.

Boss-ul Hexagon a lansat în acest an câteva smash hit-uri, plus un nou album de studio, fabulosul „Future”, la care a lucrat cu vocaliști ca Emeli Sande, Gucci Mane, Calum Scott sau Ansel Elgort.

Piesa lui Nate Dogg cu același nume a fost lansată în 2001, cu 10 ani înainte ca acesta să se stingă din viață în urma complicațiilor apărute de la mai multe atacuri de cord. A fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi, alături de vărul său Snoop Dogg, Tupac, Dr. Dre și 50 Cent.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.