Doar cateva hoteluri de pe litoral au oferte pentru Pasti

By  | 

Foarte putini hotelieri de pe litoral au pregatit oferte pentru turistii care vor sa-si petreaca sarbatorile de Pasti la malul marii. Majoritatea unitatilor de cazare care vor fi deschise in aceasta perioada sunt de patru si cinci stele.

Potrivit reprezentantilor Asociatiei Litoral Delta Dunarii, pana acum au prezentat oferte pentru sarbatorile de Pasti doar opt unitati hoteliere – cinci aflate in statiunea Mamaia, iar celelalte in Eforie Nord, Olimp si Mangalia.

In Mamaia, au oferte hotelurile: Palm Beach – cinci stele, Splendid – patru stele, Del Mar – patru stele, Golden Tulip – patru stele si Iaki – patru stele.

Pachetul de trei nopti de cazare variaza intre 470 lei/ persoana la un hotel de patru stele si 1.000 lei/ persoana la unitatea de cinci stele.

Exista si pachete pentru doua nopti de cazare, care oscileaza intre 340 si 468 lei/ persoana si care includ: masa festiva din prima zi de Pasti, mic dejun si acces gratuit la dotarile unitatilor hoteliere (piscina interioara, sauna, sala de fitness).

De asemenea, unii dintre hotelieri le-au pregatit turistilor „surprize de la Iepuras„, precum excursii la manastirile din Dobrogea si programe artistice.

In Eforie Nord, singura unitate deschisa este Hotelul Europa, de patru stele, unde pretul pentru pachetul de trei nopti de cazare pleaca de la 129 euro camera dubla pe noapte si include demipensiune pentru doi adulti si un copil pana in 12 ani, accesul la piscina interioara, sauna, jacuzzi si fitness.

In sudul litoralului, au pregatit oferte de Pasti hotelurile: Cocor – patru stele, din Neptun si Corsa – trei stele, din Mangalia.

Preturile variaza intre 269 lei/ persoana (pachetul de doua nopti) si 360 lei/ persoana pentru trei nopti de cazare. Si aici pachetele includ masa festiva de Pasti, mic dejun, acces gratuit la facilitatile unitatilor hoteliere si programe speciale pentru copii.

In ceea ce priveste minivacanta de 1 Mai, ofertele sunt mult mai numeroase si mai atractive. Conform Corina Martin, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, preturile sunt cuprinse intre 113 lei/ persoana/ noapte, in camera dubla, cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele, si 1.200 lei/ persoana intr-un pachet care cuprinde doua nopti de cazare intr-un apartament de lux, la hotel de cinci stele cu demipensiune.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *