DJ-ul Don Diablo va lansa un volum de benzi desenate

În ultima vreme DJ-ii din A-List au trecut la un nou nivel în viata profesională. Artiști precum Steve Aoki fac experimente de acest gen mai tot timpul – îmbină pasiunea pentru muzică cu o serie de oportunități pe care acest tip de business le generează, pentru ca muzică electronică e un uriaș business: un DJ nu e doar tipul acela care creează euforie în mainstage la festivaluri, e și tipul care lansează o colecție de haine, app-uri pentru fitness, cărți și multe altele. Toate astea sunt un lucru fantastic pentru fan-base-ul fiecăruia, pentru că, în acest fel, fanii au posibilitatea de a-și susține favoriții și dincolo de zona muzicii.

DON DIABLO este unul dintre acești business masterminds: DJ-ul care a generat un buzz enorm anul trecut în mainstage-ul Untold deține un label, HEXAGON, are popria linie de vestimentație, iar acum a decis sa experimenteze ceva nou: își prezintă primul comic book. Un lucru care-i va permite să își etaleze talentele, altele decât cele de producător, DJ, ori Future House Hero.

„LIFE GOAL UNLOCKED!” – aceasta este declarația lui Don Diablo.

Zona de benzi desenate este o mare pasiune a olandezului și visul său de a face parte din această lume se va împlini în primăvara lui 2020. Don Diablo a colaborat cu o companie din domeniu – Impact Theory Comics (IT Comics), aceeași cu care a lucrat și Steve Aoki pentru Neon Future Comic (lansarea fiind programată pentru 6 octombrie). Michael Moreci (Author) si Tom Bilyeu (Host of Impact Theory) l-au ajutat pe Don Diablo sa aducă acest proiect la viață.

Între timp, Don Diablo își continuă turneul american Forever Tour, iar recent, a anunțat încă un proiect de anvergură programat pentru anul viitor – „THIS 😱 FOREVER XL”, un show de dimensiune epice, cel mai mare al său de până acum. Evenimentul este programat pentru data de 9 mai la Ziggo Dome Stadium (Amsterdam).

Foto: dondiablo.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.