Disney & Chill? Va deveni Disney Noul Netflix?

By  | 

Îndrăgita campanie Disney a anunțat că își pregătește propriul serviciu de streaming. Pe această platformă video, Disney va oferi un catalog complet al producțiilor sale.

Dacă ești un mare fan al producțiilor Marvel și te captivează franciza Star Wars, s-ar putea să-ți fie destul de greu să nu te abonezi la noul serviciu de streaming de la Disney. Gigantul american pare să se afle pe ultima sută de metri cu dezvoltarea propriei platforme online pentru conținut multimedia. Pentru că atăt Marvel, cât și Lucas Film sunt companii Disney, după ce au fost în cinematografe, blockbusterele produse in-house vor ajunge în scurt timp pe serviciul de streaming al gigantului

Conform celor de la Deadline, deși viitorul serviciu Disney va include și producții originale, principalul motiv de abonare va consta în filmele francizelor Star Wars și Marvel.  Abonații vor putea descoperi catalogul complet al filmelor Disney. Ei vor putea urmări filme clasice ca: Dumbo, Bambi sau The Lion King. De asemenea, vor putea găsi noi emisiuni, si filme.

Nu va exista conținut interzis minorilor pe platformă. În schimb, ar trebui să fie un serial High School Musical, o animație a cărui acțiune se va petrece în universul Monsters Inc. și alte două seriale Marvel și Star Wars. La categoria lung metraje, ar trebui să vedem o nouă variantă de Lady and the Tramp (Doamna și Bagabontul), The Paper Magician și Star Girl.

Filmele de acțiune adaptate acestor desene animate vor fi, de asemenea, rezervate pentru această platformă exclusivă. Frumoasa și Bestia cu Emma Watson și Dan Stevens vor dispărea din catalogul Netflix. Singura dilemă legată de serviciul de streaming al Disney este dacă va reuși să se lanseze în 2018 sau vom fi nevoiți să-l așteptăm până anul viitor.

Citeşte şi: La ce ne uităm în mai 2018 pe Netflix România?

Text: Monica Vâlcu

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *