Plan în 5 puncte pentru o dimineață de weekend perfectă

Ziua bună se cunoaște de dimineață, iar weekend-urile ar trebui să te relaxeze după o săptămână grea și să îți ofere energie pentru zilele următoare. Urmează acest plan simplu în 5 puncte și vei observa că vei fii mai optimistă, veselă și calmă.

Împrospătează-ți fața

E prea devreme să te supui la un adevărat răsfăț al tenului, dar e important să îți începi ziua cu pielea curată și sclipitoare. Folosește o spumă sau un gel de curățare pentru față, gât și decolteu, clătește cu apă călduță, apoi aplică o cremă hidratantă cu SPF – chiar și în sezonul rece!

Trezește-l cum se cuvine

Dacă iubitul tău încă doarme, strecoară-te lângă el în pat, ia-l în brațe și trezește-l cu săruturi pe gât și mângieri pe tot corpul. Excită-i toți nervii în cel mai senzual mod cu putință, pentru a vă începe amândoi dimineața cu pasiune și romantism.

Mic dejun plin de energie

Nu sări niciodată peste micul dejun și nu uita că ai nevoie de hrană consistentă și sănătoasă. Fă-ți o omletă cu legume și un smoothie sau o salată mare, pentru a-ți începe ziua de weekend plină de energie.

Citește și: Idei sănătoase pentru micul dejun de la nutriționiști 

 

Mirosuri plăcute

Anumite arome ne induc o stare de alertă, iar altele ne relaxează și ne binedispun. Iasomia este unul dintre stimulente, deci profită de mirosul ei dulce pentru a te trezi în forță. Încearcă o apă de toaletă sau aprinde un bețișor parfumat. Pentru a lua micul dejun cu zâmbetul pe buze, prepară cafeaua odată cu mâncarea (nu după), pentru a te bucura de mirosul acesteia în timp ce mănânci.

Scurtă excursie matinală

Ieși la o plimbare de 10 minute – singură sau cu iubitul – prin cartier. Puteți face cumpărături sau pur și simplu să vă plimbați. Aerul proaspăt și mișcarea te impulsionează, fizic și mental, să te scuturi definitiv de moleșeala somnului.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.