Diana Colcer: Serendipity. La mulţi ani!

În scurtele momente de acalmine sau de visare, rememorez fără să vreau ce-am avut și ce-am pierdut, așa cum cred că ni se întâmplă tuturor la final de an. Îmi amintesc că în decembrie trecut scriam un editorial semiamuzant despre cum un Grinch se distrează mai bine, dar adevărul este că, la momentul respectiv, nu-mi era deloc bine (treceam printr-o despărțire, eram într-un fel de negare a propriilor emoții… sunt sigură că vă este familiar procesul).

Pornind de atunci și până în acest moment (destul de stresant, de altfel, dacă e să iau în considerare termenele limite, tiparul și clienții), pot să spun că viața mea s-a îmbunătățit considerabil — iar cea mai surprinsă sunt chiar eu. Chiar dacă pe bâjbâite sau din noroc chior, ori cu simpla dorință de a-ți fi mai bine, este important să iei niște decizii care ulterior se dovedesc a fi bune.La mine, cele mai bune două decizii pe care le-am luat anul acesta au fost, în ordine, să ies din relația aia care nu mă făcea fericită și să mă apuc de sport. Nu știu de ce, dar din momentul în care am luat aceste hotărâri parcă totul a început să se așeze corespunzător, să pice “la dungă” întocmai ca piesele unui puzzle și lucruri bune au început să se întâmple. Viața mea s-a refăcut singură, fără ca eu să depun prea mult efort, în afara claselor de fitness. Cred că chestia asta se numește “serendipity”.

Uitasem de conceptul ăsta exact cum uiți de Moș Crăciun sau renunți să mai crezi în basme când “te faci mare”. L-am redescoperit acum, pe propria piele, și mă mir și eu de cât de simple devin toate lucrurile atunci când sunt cum tebuie. Atunci când e ce trebuie.

La mulți ani,

Diana

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.