Detalii din culisele DISKOteka Festival: care sunt cerințele starurilor

Rapperul Nana este un fan al diferitelor culturi și atunci când are programate concerte, profită de ocazie pentru a cunoaște îndeaproape orașele în care cântă. De aceea, cu ocazia sosirii lui în România, organizatorii DISKOteka Festival au pregătit pentru rapper un tur al orașului Timișoara cu ghid specializat, plus o vizită la un restaurant specific românesc și o sesiune de shopping de suveniruri specific locale.

Printre cerințele artistului se numără și 25 de prosoape negre în backstage, sucuri naturale și apă minerală la discreție pentru el și echipa sa.

Nana, No Mercy, Haddaway, Boney M, Ace of Base, CC Catch, East 17 și Alphaville sunt doar câteva dintre numele sonore de pe scena muzicală a anilor `80-`90 care vor urca timp de 3 zile pe cele 5 scene din cadrul celui mai mare festival de muzică disco din Europa, ce are loc la finalul lunii mai în Timișoara.

Ceea ce rar se vede este toată munca din spatele unui eveniment de o asemenea anvergură. Pentru ca publicul să aibă parte de o experiență inedită timp de trei zile, se lucrează la pregătire cu aproximativ un an înainte, iar în spatele unui show de succes sunt lucruri pe care mulți nici nu și le imaginează, începând de la sincronizarea programului artiștilor și până la mici detalii pe care nici nu vi le puteți închipui”, spun organizatorii. 

Evenimentul promite a fi unul de neuitat pentru nostalgicii muzicii retro. Peste 25.357 abonamente deja vândute, scene impresionante aduse de peste ocean, flash moburi și momente speciale, dar și artiști ce au încântat generații întregi – acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite publicului.

Foto: DISKOteka Festival

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.