Design indraznet pentru o casa de poveste

Casa ta trebuie să fie ca un sanctuar care să-ți pună în valoare personalitatea creativă, spune designerul de interior Christiane Lemieux, autor al Undecorate. Iată cum pui la cale un design indraznet.

Detalii, detalii… și mai multe detalii

Reliefează gusturile tale rafinate în materie de design cu ajutorul accesoriilor de mici dimensiuni. Asta înseamnă că ar trebui să scoți în evidență detaliile ca, de exemplu, câțiva canafi pe care „să-i arborezi” cât mai estetic la ferestre.

Albul, noul trend deco

De peste mări și țări

Decorează cu multe obiecte adunate de prin călătorii sau primite moștenire de la mătuși, bunici sau prieteni de familie – așa vei crea o atmosferă primitoare, de poveste. Alege cufere și cutii vechi de bijuterii pe care să le asortezi la o superbă pernă brodată manual pentru un aer exotic.

Transparențe spectaculoase

Obiectele ultra-moderne și transparente, cum ar fi lămpile, au un garantat efect de Wow!, indiferent de camera unde sunt amplasate. Dar au și alte avantaje – nu ocupă prea mult spațiu și filtrează lumina naturală într-un mod spectaculos.

2 bloguri deco de urmărit

Îndrăzneț de feminin

Îți place tot ce e roz, are fundițe, mărgeluțe și danteluțe? Foarte bine! Alege cât mai multe astfel de accesorii deco și împrăștie-le prin toată casa. Dacă nu vrei să mergi până la capăt cu stilul feminin, punctează cu câteva obiecte masculine ca, de exemplu, un scaun din piele.

Decorează pereții

Iată o suprafață imensă, perfectă pentru ca tu să creezi un efect spectaculos fără să cheltuiești o avere. Alege un tapet, hârtie de împachetat sau abțibilduri de pereți cu un imprimeu care să te reprezinte. Dacă nu te dai în vânt după tapet sau abțibilduri, pictează ceva abstract sau colorează un perete într-o nuanță non-bej ca bleu. PONT: Decorează pereții în cazul în care nu prea ai obiecte prin cameră.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.