Delia’s Winter Wonderland: Big Band Orchestra Live Concert

 

Delia a devenit în ultimii ani cea mai iubita artista din România. Cu piese mereu pe primele locuri în topuri, peste 200 de milioane de vizualizări pe youtube adunate doar în ultimii 2 ani, multe concerte sold out şi jurată în X Factor & iUmor, artista vine cu un show excepţional şi totodată exclusivist pe 5 decembrie, ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti: Delia’s Winter Wonderland.

5 decembrie va fi ziua în care îţi vei da seama că sărbătorile de iarnă nu trebuie să fie un clişeu. Delia’s Winter Wonderland nu este un simplu concert, ci experienţă muzicală a iernii!Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Naţional din Bucureşti unde publicul este invitat la cocktails & entrées şi se termină cu un after party high-class la Nuba* – unul dintre cele mai exclusiviste lounge & bar locuri din oraş. Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti profesionişti conduşi de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din carieră artistei.

Unic în momentul de faţă că şi concept de sărbători, Delia’s Winter Wonderland vine că o alternativă modernă şi high-tech la tot ce s-a mai văzut până în momentul de faţă în România.

Pe lângă muzica adusă la nivel de artă, concertul beneficiază de cele mai inedite elemente de grafică, proiecţii de ultima generaţie, scenografie grandioasă, costume excepţionale create special pentru acest eveniment şi machiaje desprinse din regate îngheţate – totul atent selecţionat, întocmai că şi complexitatea structurală a unui fulg de nea.

*accesul la after party permis doar persoanelor peste 18 ani

Delia’s Winter Wonderland vine cu un iz de strălucire, alături de tehnologie, dar mai ales note muzicale. Construim o seară exclusivistă la Teatrul Naţional Bucureşti, drept pentru care show-ul iernii va fi disponibil pentru un număr restrâns de câteva sute de norocoşi, căci ne dorim că experienţă ta să fie una excepţională!

Biletele au fost puse în vânzare pe www.eventim.ro şi încep de la 490 de lei.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.