Making of – Delia photo shooting

Pentru că luna aceasta Cosmo împlinește 17 ani, avem numai motive de bucurie! Iar unul dintre ele este faptul că am avut ocazia să vorbim și să o avem pe coperta Cosmopolitan pe Delia, una dintre artistele noastre peferate!

Delia este o artistă completă, cu piese care se transformă în hit după fiecare lansare!Atunci când își compune singură piesele, Delia încearcă să transmită un mesaj care să fie inspirat din experiențele sale și care să aibă un impact emoțional în special pentru femei.

O persoană plăcută, creativă, o femeie care râde mult și care se distrează pe platourile de filmare chiar și atunci când condițiile nu sunt cele mai favorabile.

Cât despre stilul său de viață, vise și proiecte următoare, poți afla totul în ediția Cosmopolitan de luna aceasta!

Dar înainte să citești revista, vezi cât de bine ne-am distrat la filmări!

 

Ședința foto a avut loc la Țiriac Collection, într-o parcare în care pot fi admirate aproximativ 150 de mașini de epocă. Pentru shooting-ul cu Delia, am folosit un Jaguar XK 150 Roadster din 1960.

Ideea ședinței foto a fost să îi creem Deliei, care împlinește și ea, alături de noi, tot 17 ani de “activitate”, un stil forever fashionable, atemporal, glamorous în stil hollywoodian. Pe scurt, un stil elegant, ce nu se demodează niciodată.

Foto: Tibi Clenci, Styling: Amir Doboș, Hairsyle: Adonis Enache, Make-up: Jenny Matea.
Locație: ȚiriacCollection
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.