Delia lanseaza „Inimi desenate”

By  | 

Cu peste 40 de milioane de vizualizări de YouTube doar în ultimul an, sute de concerte şi cel mai longeviv jurat X Factor în România, Delia a reuşit să devină definiţia senzaţionalului şi inovaţiei într-o evoluţie naturală de-a lungul timpului.

Delia lanseaza astăzi noul ei single, „Inimi desenate”, împreună cu un video regizat de CevaDeVis. „<<Inimi desenate>> este o continuare frumoasă a poveştii <<Pe aripi de vânt>>. Este tot un pop-rock curat şi sper ca publicul să primească această piesă la fel de frumos ca pe cea precedentă”, spune artista.

În clip o regăsim într-un dans sensibil alături de talentatul Bogdan Boanta, cel care a şi făcut coregrafia piesei. „E o piesa puternică, dar în acelaşi timp sensibilă, prin care am încercat să transmit vulcanul de sentimente ce se regăseşte într-o poveste de dragoste trecută, dar înca prezentă în inimile celor ce i-au dat naştere”, spune Delia.

Delia este unul dintre puţinii artişti din România care şi-a format o echipă puternică alături de care lucrează în toate proiectele ei, astfel că şi de această dată Ana Mironescu i-a creat makeup-ul senzaţional, Andra Moga a fost stilistul clipului alături de asistenta ei Ema Banita, iar de păr s-a ocupat Livia Berceanu. Piesa este compusă şi produsă de KAZIBO music, muzica şi versurile sunt scrise de Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, iar mix-masterul îi aparţine lui Deaconu Dan Andrei.  

„Inimile desenate” a fost lansată simultan pe toate posturile de radio din România în această dimineaţă la ora 9:00.

Ascultă şi tu noul single al Deliei mai jos.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *