Decorul dormitorului. În ce să investești și unde să economisești bani

Nu e tocmai ieftin să îți decorezi casa, însă există metode prin care poți face economii semnificative. Când vine vorba de dormitor, iată în ce să investești și unde să economisești.

În ce să investești:

Saltea de calitate. Un somn odihnitor este extrem de important, deci nu te zgârci atunci când alegi o saltea. Totuși, documentează-te bine înainte de a face această achiziție, pentru că poți găsi una foarte bună la un preț mai mult decât decent.Lenjerie de pat de calitate. Lenjeria de pat contribuie și ea la somnul odihnitor. În plus, poate afecta și sănătatea părului, iar fețele de pernă din satin sau mătase sunt cele mai recomandate în acest sens.

Citește și: Umple-ți casa de culoare cu bani puțini și fără stres 

Soluții de depozitare. În special dacă dormitorul tău are dimensiuni reduse, vei avea nevoie de câteva etajere sau un pat cu spațiu de depozitare. De exemplu, îți poți face un pat la comandă, pentru a avea o mică bibliotecă la picioarele patului. O altă variantă ar fi atașarea altei piese de mobilier la pat.

Covor de calitate. Indiferent de dimensiunea acestuia, covorul poate schimba complet aspectul camerei și trebuie neapărat să fie confortabil atunci când pășești desculță pe el.

Unde să faci economii?

Perne decorative. Da, știm că arată bine „aruncate” pe pat, însă nu merită să investești prea mult în ele, mai ales pentru că au doar rol decorativ.

Citește și: Mobilă din paleți DIY 

Lămpi și veioze. Chiar dacă le folosești aproape zilnic, nu merită să arunci mulți bani pe ele. Există foarte multe modele ieftine, nu trebuie decât să faci puțină documentare.

Obiecte decorative și piese de mobilier în tendințe. Tendințele se schimbă în fiecare an sau chiar în fiecare anotimp, deci pur și simplu nu are rost să investești în astfel de produse. Gândește-te bine dacă îți plac cu adevărat înainte de a le cumpăra.

Ține și tu cont de aceste sfaturi și vei reuși să faci economii semnificative atunci când decorezi dormitorul!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.