Decoratiuni interioare: cum sa iti amenajezi casa in 2014

By  | 

Arhitecţii de interior spun că culorile vesele vor domina interioarele indiferent că vorbim de culoarea pereţilor, a mobilierului, a tapiţeriilor sau a textilelor de la geamuri. Un alt cuvânt de ordine în amenajările interioare în 2014 va fi mare, chiar dacă spaţiul este unul mai mic.

  • Tapetul este iar la modă. Ce culori preferă românii

Ca şi în anii trecuţi stilul minimalist va domina aritectura de interior a locuinţelor moderne. Stilul minimalist prevede camere decorate cât mai aerisit, cât mai simplu şi cu linii drepte. La obţinerea acestui stil vor contribui din plin specialiştii în designul de interior.

  • Culoarea anului 2014: Cum să ne amenajăm casa în cea mai în vogă culoare FOTO

„Culoarea care va detrona verdele smarald, care a fost culoarea anului trecut, şi va conduce în anul 2014, va fi galbenul, o culoare energizantă şi caldă. Este o culoare puternică ce ar trebui folosită în nuanţele ei pastelate – mai cuminţi şi mai suave, aceasta dacă nu vrem bineinţeles să creăm un contrast puternic cu ajutorul ei sau să adaugăm câteva accente mai îndrăzneţe de culoare. Trecând de la culori la spaţiu, se va merge pe ideea de mărire a spaţiului. Interioarele vor fi tratate astfel încât să pară mai spaţioase decât sunt în realitate", a spus pentru RomaniaTV.net, Alina Dinu, arhitect. De asemenea, galbenul este o culoare ce "convieţuieste" bine cu multe alte culori, cum ar griurile colorate, nuanţele de bej, maro, kaki, violet (complementara ei), alb, negru, auriu, etc.

Imprimeurile vor fi la modă şi în 2014

Imprimeurile, indiferent că este vorba de tapet, parchet, plăci ceramice, textile, va fi la modă şi în acest an, numai că un pic diferit de anul trecut.

Află ce mobilă şi ce soluţii pentru pardoseli sunt recomandate în 2014 pe RomâniaTV.net. 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *