Decorațiuni DIY pentru Halloween. Simplu de realizat și de efect!

Halloween se apropie cu pași repezi, iar casa ta trebuie să fie pregătită pentru această sărbătoare. Ți-am pregătit câteva idei de decorațiuni DIY pe care le poți face simplu și cu bani puțini.

Halloween se sărbătorește în fiecare an pe 31 octombrie și este o sărbătoare de origine celtică. Se spune că în această seară spiritele (atât cele bune, cât și cele rele) traversează granița dintre lumea noastră și cea de dincolo. Inițial, oamenii purtau cosume înspăimântătoare pentru a speria spiritele rele. În prezent, oamenii se costumează doar pentru distracție, iar sărbătoarea nu are și nu a avut niciodată vreo semnificație satanică.

Dacă vrei să îți decorezi casa pentru Halloween, dar nu ai suficienți bani pentru decorațiuni, îți propunem să ți le faci singură. Am căutat pentru tine câteva simplu de realizat, dar de efect, pentru care nu trebuie să cheltui prea mult.

Decorațiuni DIY pentru Halloween

Dacă de Crăciun îți pui o coroană pe ușă, de ce nu ai pune una și de Halloween? Ai nevoie de o formă de coroană din spumă, vopsea neagră, pene negre artificiale, 15-20 mingi de ping pong, markere și lipici. Începe prin a vopsi forma de coroană în negru, apoi lipește de ea penele. Desenează ochi pe fiecare minge, apoi lipște-le pe coroană.

decoratiune-diy-cu-ochi-si-pene

Vrei să inviți câțiva prieteni la tine pentru o seară de filme horror? Pregătește-le acadele-fantomă! Nu vei avea nevoie decât de niște acadele, șervețele, un marker pentru a desena ochii fantomelor și un șnur, de preferat negru sau portocaliu.

decoratiune-diy-acadele-fantoma

O altă idee foarte ușor de realizat o reprezintă săpunul lichid cu… gândaci! Cumpără câțiva gândaci de cauciuc și pune-i în recipientul de săpun lichid.

decoratiune-diy-sapun-lichid-cu-gandaci

Vrei să ai casa plină de pisici negre, ca o vrăjitoare? Fă rost de niște hârtie neagră și decupează câteva capete de pisici. Apoi, fă două găurele pentru ochi și trece prin ele două beculețe.

decoratiune-diy-pisici

Dacă îți plac florile, cumpără câțiva trandafiri (albi sau roșii) și așează-i într-o vază neagră. Dacă trandafirii sunt albi, îi poți stropi cu puțin sânge artificial. Apoi, pune prin ei câțiva păianjeni, mai mari sau mai mici.

decoratiune-diy-trandafiri

 

Spor la treabă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.