Decorațiuni de toamnă DIY – simplu de realizat, dar de efect!

Vrei să îți decorezi casa pentru a se potrivi cu anotimpul? COSMO ți-a pregătit 5 idei DIY de decorațiuni simplu de realizat, dar de efect.

Toamna nu vine doar cu ploi și scăderea temperaturii, ci și cu culori superbe, covoare de frunze uscate, ghinde, conuri de brad și dovleci. Dacă vrei să aduci acest anotimp și în casa ta, poți face singură niște decorațiuni pentru care vei cheltui foarte puțini bani și pe care le poți personaliza așa cum vrei.Citește și: Reciclează creativ! Idei de decorațiuni interioare DIY 

Decorațiuni DIY de toamnă

Această decorațiune este extrem de ușor de făcut. Vei avea nevoie de un bol măricel (dar nu foarte adânc), conuri de brad, un bol înalt, transparent și o lumânare. Așează-le ca în poza de mai jos și ai terminat!

decoratiuni-de-toamna-diy-conuri-si-lumanari

Dacă ai vreo placă de lemn cu care nu ai ce face și pe care o păstrezi pentru că „poate va fi utilă cândva”, transform-o într-un „tablou”! Ieși la plimbare prin parc și alege frunze uscate în stare bună, spală-le puțin, pentru a nu avea pământ sau alte mizerii pe ele, apoi lipește-le pe placa de lemn. Poți face orice model dorești.

Citește și: 5 idei DIY pentru a-ți decora casa de toamnă 

decoratiuni-de-toamna-diy-frunze-uscate

Îți plac lumânările, dar nu ai suporturi interesante pentru ele? Folosește pahare pictate! Nu trebuie să ai prea mult talent la desen – poți picta niște dovleci, ca în poza de mai jos.

decoratiuni-de-toamna-diy-pahare-dovleac

În cazul în care vrei doar niște decorațiuni micuțe, ce-ai zice de ghinde aurii? Alege câteva ghinde, spală-le, apoi pictează-le cu ojă după ce s-au uscat.

Citește și: Schimbări de decor care împrospătează camera 

decoratiuni-de-toamna-diy-ghinde-aurii

Sau poate vrei o decorațiune de toamnă cu rol dublu? Jocul de X și 0 de mai jos este o idee excelentă! Deși pe la noi nu prea se găsesc mini-dovleci, poți cumpăra unii de plastic. Ia 8 și pictează-i în două culori (4 pentru X și 4 pentru 0). Nu mai ai nevoie decât de o cutiuță cu 9 compartimente și acum poți juca X și 0 cu prietenii!

decoratiuni-de-toamna-diy-x-si-0-cu-dovleci

Dacă ți-au plăcut aceste idei, urmărește secțiunea noastră de DIY!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.