Idei cool pentru spațiul de lucru de acasă

By  | 

Lucrezi de acasă și vrei să îți aranjezi un spațiu de lucru cochet, dar profi? Ți-am pregătit câteva sugestii care te vor inspira!

Atunci când lucrezi de acasă, este recomandat să ai un spațiu destinat job-ului. În felul acesta, vei fi mai motivată să lucrezi și vei avea mai mult spor. Din păcate, nu toate ne permitem să amenajăm o cameră întreagă pe stilul unui birou, dar putem cel puțin să ne transformăm un colț dintr-o cameră. Dacă nu ai inspirație, te ajutăm noi!

Cum te menții organizată și motivată dacă lucrezi de acasă

Iată câteva idei cool pentru spațiul de lucru de acasă:

Nu e nevoie să cheltui foarte mult bani pe un birou foarte fancy! Acesta de mai jos, de exemplu, este minimalist, dar îți oferă tot spațiul de care ai nevoie. Pe etajere poți pune imagini motivaționale, niște flori proaspete, dar și suporturi pentru pixuri.

Dacă nu ai suficient spațiu pentru etajere, un panou din plută sau o tablă magnetică ar fi o idee potrivită pentru a nota deadline-uri sau pentru a prinde câteva imagini inspiraționale.

Cum să fii mai productivă dacă lucrezi de acasă

Și partenerul sau colegul de apartament lucrează de acasă? Ce-ai zice să împărțiți spațiul, având în același timp și intimitate? Acest birou cool realizat dintr-o bibliotecă ocupă puțin loc, dar îți oferă spațiu de depozitare și te vei putea lăuda cu un spațiu de lucru inedit!

Dacă ai la dispoziție un spațiu foarte mic, încearcă o masă pe colț asemănătoare cu cea din imaginea de mai jos.

În cazul în care ai un dulap în perete, îl poți transforma în micul tău spațiu de lucru, mai ales dacă nu ai nevoie de un birou foarte mare.

Avantajele și dezavantajele de a lucra acasă

Sau ce-ai zice de un spațiu de lucru sub scară? E simplu de realizat și vei salva niște spațiu pe care poate nu îl folosești. În plus, te vei simți ca Harry Potter!

Dacă te bucuri de o cameră mai încăpătoare, îți propunem aceste spații de lucru mai mari, dar la fel de chic.Comments

comments