Decoratiuni de toamna DIY: bufnita haioasa (tutorial video)

By  | 

Decoraţiunile îţi fac casa mai prietenoasă şi îţi permit să îţi exprimi personalitatea, însă nu toate ne permitem să cheltuim mulţi bani pe ele. În plus, este greu să găsim unele unice. Dacă vrei să ai decoraţiuni cum nu mai are (aproape) nimeni şi să păstrezi şi banii, de ce nu ai încerca să îţi faci singură?

Astăzi îţi vom prezenta o metodă foarte simplă pentru a-ţi face singură o decoraţiune de toamnă simpatică: o bufniţă haioasă. Vei avea nevoie de o coroniţă decorativă (o poţi cumpăra sau face singură), două flori (de preferat false, dacă nu vrei să le schimbi des), pâslă colorată, conuri de brad şi lipici.

Pentru început, lipeşte cele două flori pe coroniţă, una lângă alta, pentru a crea ochii bufniţei. Apoi, taie două triunghiuri de pâslă pentru urechi şi încă unul pentru nas şi lipeşte-le de spatele florilor, respectiv sub flori.

În continuare, lipeşte două conuri de brad pe partea de jos a coroniţei, pentru a crea picioarele. Este de preferat ca aceste conuri să fie mai micuţe şi să aibă o formă cât mai rotundă. Apoi, lipeşte două conuri mai mari şi lungi pe marginile coroniţei, pentru aripile bufniţei.

Iar asta este tot, nu mai rămâne decât să agăţi decoraţiunea! Această bufniţă haioasă este, după cum vezi, foarte simplu de realizat şi nu este nevoie să cheltui prea mulţi bani. Dacă vrei, îţi poţi folosi creativitatea pentru a face şi alte animăluţe simpatice. Ce-ai zice de un porcuşor?

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi această decoraţiune perfectă pentru toamnă.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *