Decoratiuni de Halloween DIY: baloane-fantoma luminoase (tutorial video)

By  | 

Încă puţin şi vine Halloween-ul! Deşi aceasta este o sărbătoare de origine celtică, în secolul al XIX-lea s-a răspândit în Statele Unite, apoi în multe alte ţări din lume. Se serbează pe data de 31 octombrie şi se obişnuieşte ca oamenii să se costumeze în această seară şi să îşi decoreze casa.

Halloween-ul nu este complet fără decoraţiuni spooky,  însă nu toate ne permitem să cheltuim mulţi bani pe ele. În plus, este greu să găsim unele unice. Dacă vrei să ai decoraţiuni cum nu mai are (aproape) nimeni şi să păstrezi şi banii, de ce nu ai încerca să îţi faci singură?

Astăzi îţi voi prezenta o medotă foarte simplă pentru a-ţi face singură o decoraţiune pentru Halloween. Vei avea nevoie de tifon, glow sticks (beţisoare care luminează în întuneric – le poţi găsi la diferite magazine la preţuri începând cu 5 lei setul de zece), marker negru, sfoară şi baloane albe.

Pentru început, ia un glow stick şi introdu-l în balonul neumflat. Umflă balonul şi apoi leagă-l bine la capăt. În continuare, desenează cu markerul negru faţa unei fantome pe balon. Fii creativă şi desenează feţe diferite pe fiecare balon!

Apoi, ia o bucată mare de tifon şi fă-i o gaură mică la mijloc. Aşează tifonul peste balon astfel încât nodul balonului să iasă prin gaură. Nu mai rămâne decât să prinzi nodul cu o sfoară şi poţi agăţa fantoma în casă! Chiar dacă pe timp de zi nu arată foarte interesant, când este întuneric fantomele vor lumina datorită glow stick-urilor.

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi această decoraţiune perfectă pentru Halloween.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *