Decoratiuni de Craciun DIY: suporturi de lumanari (tutorial video)

By  | 

A mai rămas foarte puţin timp până la Crăciun, iar magazinele au început să fie deja pline de tot felul de decoraţiuni. Însă de ce să arunci banii pe ceva banal când îţi poţi crea singură o decoraţiune unică, cum nu mai are (aproape) nimeni?

Astăzi îţi vom prezenta o metodă foarte simplă pentru a-ţi face singură o decoraţiune de Crăciun minunată. O poţi folosi în propria casă sau o poţi face cadou unui prieten. Arată super şi este făcută chiar de către tine, deci o va aprecia cu atât mai mult! Vei avea nevoie de hârtie, marker subţire, lipici, sclipici, scobitori şi vopsea albă. Şi, bineînţeles, lumânărele.

Craciun 2014: idei de cadouri pentru el

Pentru început, desenează pe o hârtie un decor de iarnă: brăduţi, case, ce-ţi vine în minte. Introdu hârtia în borcan, apoi desenează în exteriorul borcanului decorul. După ce ai scos hârtia, aplică lipici în interiorul desenelor şi pune cât mai mult sclipici peste. Când s-a uscat, poţi pune lumânarea înauntru.

De asemenea, poţi încerca şi fără sclipici. Decupează hârtia şi lipeşte desenul în exteriorul borcanului, apoi colorează interorul desenului cu negru. Cu ajutorul unei pensule făcută din scobitori, poţi face zăpadă din vopsea albă în jurul căsuţelor.

Ce cadouri sa NU oferi de Craciun

Iar asta este tot! Nu-i aşa că arată simpatic?

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi această decoraţiune perfectă pentru Crăciun.

Comments

comments

1 Comment

  1. Pingback: CRĂCIUN: Obiceiuri şi tradiţii româneşti - Stiri ALBA | Stiri ALBA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *