Decoratiuni de Craciun DIY: bradut din role de hartie igienca (tutorial video)

By  | 

Au mai rămas doar 16 zile până Crăciun! Magazinele sunt pline de decoraţiuni, însă toate sunt la fel, iar tu îţi doreşti una unică. Ce-ai zice să îţi faci singură o decoraţiune cum nu mai are (aproape) nimeni şi pe care să nu cheltui bani?

Azi îţi vom prezenta o metodă foarte simplă pentru a-ţi face propria decoraţiune pentru care nu trebuie să cheltui mai nimic. Vei avea nevoie de câteva cartoane de la role de hârtie igienică, o foarfecă, lipici, o vopsea verde, sclipici (opţional) şi o steluţă.

Pentru început, îndoaie cartoanele şi taie-le în bucăţi egale, late de 1-1,5 centimetri. Dacă vrei, le poţi face mai late. Aranjează-le apoi ca în clipul de mai jos, pentru a forma un brăduţ. Lipeşte-le cu grijă şi lasă-le puţin deoparte pentru a nu se desface. În continuare, vopseşte-le cu verde folosind un spray colorat.

După ce vopseaua s-a uscat, aplică lipici pe brăduţ şi umple-l de sclipici. Dacă vrei, îi poţi desena şi nişte fungi de zăpadă cu vopsea albă. În continuare nu mai trebuie decât să lipeşti o steluţă în vârf şi brăduţul tău este gata!

Simplu, nu-i aşa? Acum nu mai rămâne decât să îl aşezi lângă restul decoraţiilor pe care le-ai făcut.

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi această decoraţiune perfectă pentru Crăciun.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *