3 idei DIY pentru decorarea unui dormitor minimalist

By  | 

Dormitorul este, poate, cea mai importantă cameră din casă. Dacă îți place stilul minimalist, ți-am pregătit 3 idei DIY simple pentru a decora.

Dormitorul este locul unde te trezești în fiecare dimineață și unde îți închei fiecare zi. Mai petreci aici timp și relaxându-te cu o carte bună și un ceai aromat sau alături de iubitul tău. Din acest motiv, cele mai multe persoane consideră dormitorul refugiul lor, mai ales dacă este amenajat astfel încât să se potrivească perfect stilului lor preferat.

3 idei DIY pentru un dormitor romantic

Dacă îți dorești un dormitor minimalist, nu trebuie neapărat să cheltui foarte mulți bani pentru a-l decora. Ca să-ți arătăm cât de simplu este, de fapt, să amenajezi o cameră, ți-am pregătit 3 idei DIY pe care le poți încerca și tu.

Prima idee este simplu re realizat și poate avea rol dublu. Pentru început, colorează fundalul, apoi lipește chenarul din lemn/plastic. Poți folosi fie un chenar simplu, mic, ca o ramă pentru fotografii sau unul de aproximativ 10-15 cm, pentru a depozita lumânărele parfumate sau alte obiecte decorative micuțe.Stickerele pentru pereți sunt cea mai grozavă invenție! Se aplică ușor și rapid, se schimbă la fel de ușor și
îți permit să schimbi total aspectul unei camere în cel mai scurt timp. Deși se potrivesc în orice tip de cameră, consider că arată cel mai bine într-un dormitor minimalist. Uite două exemple foarte simpatice mai jos.

3 idei DIY pentru decorarea unui dormitor rustic

Alege o noptieră cât mai simplă și păstreaz-o mereu ordonată (ca pe tot restul camerei, bineînțeles).Tu cum ai vrea să îți decorezi dormitorul?

Urmărește-ne în continuare pentru și mai multe idei DIY!

Comments

comments