De ce sa te bucuri ca incepe toamna

 

Vacanţele şi concediile se termină, nu te mai poţi bucura de petreceri la piscină, iar bronzul se duce uşor-uşor. Acestea sunt câteva dintre lucrurile care se întâmplă odată ce vara se termină şi cel mai probabil eşti foarte dezamăgită că prima zi de toamna a sosit.

Din fericire, sunt o grămadă de motive pentru care să te bucuri că începe un anotimp nou! Iată câteva dintre ele:

Temperatura este perfectă

Cred că transpiraţia este cel mai neplăcut lucru care se poate întâmpla vara. Deşi toţi trecem prin asta şi este unul dintre cele mai naturale lucruri din lume, nu ne putem abţine să ne simţim ruşinate când subraţul s-a umezit sau mult mai rău, simţim un miros neplăcut. Unele zile sunt atât de călduroase încât nici nu poţi ieşi din casă în mijlocul zilei fără să transpiri şi ce să mai spun de machiaj? Nici cel mai bun fond de ten nu rezistă ore în şir în care te ştergi cu un şerveţel.

Din fericire, totul s-a terminat! Toamna, temperatura este perfectă: am scăpat de căldura insuportabilă a verii, dar încă nu ne confruntăm cu gerul iernii. Singurele momente din toamnă când este răcoare sunt noaptea şi dimineaţa, dar totul se rezolvă cu un cardigan! Şi nu am cunoscut pe nimeni care să se fi plâns că îi este prea cald toamna.

Frunze uscate!

Când eram mică, de fiecare dată când ieşeam la joacă prin parc mă întorceam acasă cu cele mai frumoase frunze pe care le găseam. Chiar dacă natura moare, este imposibil să nu îţi placă zecile de nuanţe pe care copacii le au şi care se schimbă constant. În plus, cu siguranţă copilul din tine îşi doreşte să se arunce într-o grămadă de frunze!

Halloween

Ai idee câte petreceri de Halloween sunt organizare în fiecare an? Aproape fiecare club organizează una, iar de multe ori te poţi bucura chiar de mai multe petreceri; anul acesta, de exemplu, 31 octombrie este vineri, deci cel mai probabil vei putea merge la petreceri şi joi sau sâmbătă! Şi cui nu îi plac petrecerile, în special dacă te poţi costuma?

Încep seriale noi

În sfârşit nu mai trebuie să aştepti să apară un nou sezon al serialului tău preferat! În plus, apar şi multe noi. Poţi verifica AICI lista serialelor noi, a celor continuate şi a celor anulate în sezonul 2014-2015.

Straturi de haine!

Personal, ador să port straturi de haine, dar, din păcate, vara nu este anotimpul potrivit pentru asta. Toamna, în schimb, te poţi îmbrăca cu aproape orice! Pulovere, jachete, veste, cămăşi, eşarfe, ciorapi şi colanţi… Abia aştept!

Reduceri la haine

Odată cu începerea unui nou sezon, magazinele sunt pline de noile colecţii. Din acest motiv, trebuie să scape de colecţia primăvară-vară, iar asta înseamnă reduceri enorme! 

Nu mai eşti nevoită să te epilezi mereu

În niciun caz nu spunem că până începe din nou vara nu este nevoie să te epilezi, însă este foarte reconfortant să ştii că te poţi epila doar când ai chef. Picioarele tale nu mai sunt chiar atât de fine, dar preferi să mai leneveşti puţin înainte să ieşi în oraş? Nicio problemă, azi îmbrăcăm nişte pantaloni lungi!

Îţi poţi coafa părul cum vrei

Dacă ai părul lung, cel mai probabil vara eşti nevoită să îl prinzi destul de des în coadă sau coc pentru că este atâââât de enervant să îţi ţină de cald la gât şi pe spate sau să se lipească de piele. Şi să nu uităm, bineînţeles, de minunatul soare care îţi decolorează părul, astfel încât trebuie să îl vopseşti mai des.

Din fericire, odată cu începutul toamnei poţi în sfârşit să îţi aranjezi părul cum vrei!

Poţi renunţa la sutien!

Dacă nu ai neapărat nevoie de sutien, în anotimpurile reci poţi renunţa la el, pentru că începi să porţi haine mai groase sau straturi de haine. Vara, în schimb, eşti obligată să porţi sutien oriunde te-ai duce şi cu toate ştim că uneori nu este chiar cel mai comod lucru.

Băuturi calde

Ceai, ciocolată caldă, vin fiert… Vara este muuult prea cald să te poţi bucura de ele aşa cum trebuie.

Ţie ce îţi place la toamnă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.