De ce să te bucuri că îmbătrânești

Fiecare dintre noi este deprimat din când în când pentru că îmbătrânește, dar acest proces poate aduce și numeroase beneficii!

Privești viața altfel

Fiecare experiență de viață te ajută să vezi viața altfel, să gândești mai clar și să îți rezolvi mai ușor problemele. În felul acesta, poți trece mai ușor peste provocările vieții.Ești mai independentă și indiferentă

Nu mai depinzi de nimeni și nu îți mai pasă dacă ești judecată de persoane neimportante. Când ești tânără, vrei ca toată lumea să aibă o părere bună despre tine, dar, odată cu trecerea timpului, nu îți mai pasă decât de persoanele importante din viața ta.

Ai mai multă încredere în mine

Niciodată nu am avut mai multă încredere în mine, nu am simțit atât de clar cine sunt eu ca femeie”, spunea Michelle Obama despre cum s-a simțit când a împlinit 50 de ani.

Faci ce vrei

„Oamenii devin mai nebuni când îmbătrânesc. Pot să fiu cât de ciudată vreau și mă simt liberă să nu îmi pese ce cred alții”, actrița Candice Bergen.

Ai mai mult curaj

Multe persoane tinere rămân în situații care nu le fac fericite, dar, atunci când îmbătrânim, realizăm că ne putem rescrie povestea. Există oameni care la 60 de ani divorțează și își cunosc sufletul pereche sau care își deschid o afacere.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.