De ce sa asculti podcasturi

Noul trend în materie de cultură și divertisment sunt podcasturile – seriale audio, pe care le poți asculta oriunde și oricând. Cum, nu le-ai încercat deja?

Ai observat ceva ciudat în drumul tău cu metroul în ultimul timp? Noi da. În loc de cărți sau kindle-uri, tot mai mulți oameni aleg să poarte căști și, ai ghicit, nu toți ascultă muzică. Pentru că, dacă-i privești cu atenție, vei vedea că sunt foarte concentrați la ce aud în urechi. M-am apropiat de mai mulți și am tras discret cu urechea – eram chiar curioasă să aflu ce îi face să fie atât de absorbiți, și părerile mi-au fost confirmate: ascultau podcasturi.

Un serial bazat pe Cosmo va aparea in America

După mega-hitul de anul trecut al podcastului Serial (cum adică nu l-ai downloadat până acum!?) – un serial de 12 episoade despre un tânăr încarcerat pentru uciderea iubitei sale și primul podcast din istoria iTunes care a beneficiat de 5 milioane de downloadări – oamenii încep să se simtă din ce în ce mai atrași de poveștile audio cu subiecte tari. Cel de-al doilea sezon Serial, despre Bowe Bergdhal, soldatul american luat prizonier de talibani, urmează să se lanseze cât de curând, și se zvonește că sunt deja planuri și pentru sezonul 3. Dacă subiectul nu te atrage, încearcă My Dad Wrote A Porno – e super haios, sau Invisibilia. Dar te avertizăm, vei deveni dependentă!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise